Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@lamiasulnapoli adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter

Strinic'in kanadı ölduruyor sassuolo

SON DAKİKA!
Dursun Özbek'ten Feghouli'ye, Belhanda&Gomis tarifesi...

3 milyon Euro imza parası isteyen Cezayirli oyuncuyu ikna etmek için Fransa'ya giden başkan Dursun Özbek, 2.8 milyon Euro'luk ilk teklife zam yaptı ve 3 milyon 350 bin Euro'ya yükseltip yıldız oyuncuyu 4 yıllık mukaveleye ikna etti.

Başkan Özbek İstanbul'a dönerken sportif direktör Cenk Ergün ve Feghouli, bonservis konusunda West Ham United'ı ikna etmek için İngiltere'ye gitti.

Bipspor

Aslanım benim be. Yorumun fiyasko olsada imparatora saygından dolayı adamın dibisin :)

Neresi fiyaskoymuş bi aydınlat bitik adamlara üste para verip alıyoruz.Elimizdeki hazır değerleri kaybediyoruz.Strinici gir bak bakalım napoli taraftar formlarına yada italya medyasına bizim carole gibi kastırmaya çalışıyorlar bi yerlere.

Aynı paranın ozan tufana verilmesi konusunda hemfikir miyiz rdas

Bu forumda çok anlama özürlü var nereye anlarsa ordan çekiyor.Bana kalsa hiçbir yerliyi takımda tutmam okey?.Elin çöplerine para döküp alıyoruz saçma sapan transferlerden dolayı köy takımına elendik elindeki brumayı sneijderi tutsan iki orta saha iki stoper iki bek transfer etsen yeterliydi.Strinic=çöp fernandoya 29 yaşından sonra 8 milyon euro bonservis verip transfer etmek ayrı bir çöp konusu.

Bir önceki mesajda dediğim gibi dursun üstündeki baskılardan kurtulmak için transferleri yüksek bedellerle bitiriyor.

dursunu ibra eden genel kurul üyeleri düşünsün ben maaşına bakmam yeterki iyi adamlar gelsin

Stirnic'i oynayatacağıma Linnes'i oynatırım çok net en azından adamın kendini geliştirme potansiyeli var

Bu forumda çok anlama özürlü var nereye anlarsa ordan çekiyor.Bana kalsa hiçbir yerliyi takımda tutmam okey?.Elin çöplerine para döküp alıyoruz saçma sapan transferlerden dolayı köy takımına elendik elindeki brumayı sneijderi tutsan iki orta saha iki stoper iki bek transfer etsen yeterliydi.Strinic=çöp fernandoya 29 yaşından sonra 8 milyon euro bonservis verip transfer etmek ayrı bir çöp konusu.

fernando çöp degil, 8m çok ama haklisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt