Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana varya şimdi abidik gubidik yorum yapanların tüm yorumlarını kayıt ediyorum.3-4 ay sonra burda ağlaşırken atacam bu yorumlara bakalım ne diceniz.İnşallah gelir strinicle fernandoda görürüz ebemizinki tersten.
Strinci bilmiyorum. Fernando yorumun bence fiyasko. Adam City de yıllardır kadroda ve bir markası ve değeri var sonuçta. Piyasaya görede okadar ederi var bu adamın en az. Oyuncuyu beğenmiyor olabilirsin tabiki ve bundan dolayı da çok bulabilirsin miktarı bilememNeresi fiyaskoymuş bi aydınlat bitik adamlara üste para verip alıyoruz.Elimizdeki hazır değerleri kaybediyoruz.Strinici gir bak bakalım napoli taraftar formlarına yada italya medyasına bizim carole gibi kastırmaya çalışıyorlar bi yerlere.
Malesef 3-4 ay değil 3-4 gün bile bu forumda barınacağını düşünmüyorum.
Josef iyi oyuncu amabunuda kayıt ettim 3-4 ay sonra görüşmek üzere.
Strinci bilmiyorum. Fernando yorumun bence fiyasko. Adam City de yıllardır kadroda ve bir markası ve değeri var sonuçta. Piyasaya görede okadar ederi var bu adamın en az. Oyuncuyu beğenmiyor olabilirsin tabiki ve bundan dolayı da çok bulabilirsin miktarı bilemem
Tamam kuşküçücük aklınla ironi yapmaya çalışıyon uğraşmam bile senle ben antalyadan kombine alıp galatasaray maçlarına giden adamım fatih hoca zamanında senin haddin bile değil benim taraftarlığımı sorgulaman.Başka riva yok artık satacak 29 yaşındaki adama 8 milyon euro bonservis verilipte alınmaz.
Ya fbli iştefernando çöp tolga cigerci 25km koşuyo
Bencede çok da piyasa uçtu işte.ben fernandoya kötü oyuncu demedimki 8 milyon euro çok fazla 29 yaşındaki oyuncu için kendiside 4 alsa 3 yıllık sözleşme yapsan 20 milyon euro geliyor.Başka satacak riva yok artık.Taraftarın akıllanması lazım.