Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

dance-5.gif~c200

kaliteli oyuncu gelsinde banane maliyetinden.. eldeki çöplerin maliyetine bakinca elin yıldız adamı buraya ucuza gelmez

Bana varya şimdi abidik gubidik yorum yapanların tüm yorumlarını kayıt ediyorum.3-4 ay sonra burda ağlaşırken atacam bu yorumlara bakalım ne diceniz.İnşallah gelir strinicle fernandoda görürüz ebemizinki tersten.

Malesef 3-4 ay değil 3-4 gün bile bu forumda barınacağını düşünmüyorum.

Neresi fiyaskoymuş bi aydınlat bitik adamlara üste para verip alıyoruz.Elimizdeki hazır değerleri kaybediyoruz.Strinici gir bak bakalım napoli taraftar formlarına yada italya medyasına bizim carole gibi kastırmaya çalışıyorlar bi yerlere.
Strinci bilmiyorum. Fernando yorumun bence fiyasko. Adam City de yıllardır kadroda ve bir markası ve değeri var sonuçta. Piyasaya görede okadar ederi var bu adamın en az. Oyuncuyu beğenmiyor olabilirsin tabiki ve bundan dolayı da çok bulabilirsin miktarı bilemem

Strinci bilmiyorum. Fernando yorumun bence fiyasko. Adam City de yıllardır kadroda ve bir markası ve değeri var sonuçta. Piyasaya görede okadar ederi var bu adamın en az. Oyuncuyu beğenmiyor olabilirsin tabiki ve bundan dolayı da çok bulabilirsin miktarı bilemem

ben fernandoya kötü oyuncu demedimki 8 milyon euro çok fazla 29 yaşındaki oyuncu için kendiside 4 alsa 3 yıllık sözleşme yapsan 20 milyon euro geliyor.Başka satacak riva yok artık.Taraftarın akıllanması lazım.

ben fernandoya kötü oyuncu demedimki 8 milyon euro çok fazla 29 yaşındaki oyuncu için kendiside 4 alsa 3 yıllık sözleşme yapsan 20 milyon euro geliyor.Başka satacak riva yok artık.Taraftarın akıllanması lazım.
Bencede çok da piyasa uçtu işte.
Fernando gibi kariyeri bu yaşında kaça alacaktın ki? Adam 4-5 sene oynar halen sonuçta en az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt