Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sürü çöpü takıma doldurup performans bekleyeceğimize, Fernando ve Feghouli gibi kalitesinden emin olduğumuz oyuncuları yüksek maliyet de olsa almak çok mantıklı.

Özellikle Fernando tam aradığımız adam.

Bu arada marianonun sol bek olanı = Jaume Costa

Başkan Dursun Özbek İstanbul'a dönerken, Cenk Ergün ve Sofiane Feghouli, bonservis konusunda West Ham'ı ikna etmek için İngiltere'ye gitti.
Bipspor

lan bonserviste anlasildiydi zaten aloo

8 olmaz 15 olur en azından genç oyuncu 2-3 sene sonra satarsın aynı fiyata fernando son durak olarak geliyor kapiş?
15 milyon ben sen verirsin de bu yönetim vermeyeceğini sende biliyorsun. Bunun hesabını kongrede nasıl veririz diye hesabını yapıyor bunlar herşeyden önce.
Fernando da lemina ya göre daha ucuz ve daha tanınan isim.

Nevzat 3.1 diyordu BipSpor 3.350 diyor bence BipSpor daha iyi kaynak

feg transferine laf eden avel taraftarlarimiz var twitterda saka gibi

Orta sahaya 2 adam almadan takımdan hiçbir şey olmaz. Fernando'nun yanında ilk onbirde ne Selçuk ne de Tolga'yı görmek istemiyorum. Madem bir işe başladınız, İmbula'yı da alın gelin.

Fernando gelsin çöp çıkmazsa forumdan iki kişiye forma hediye etçem biri 100.yıl forması biri 2011-2012 sezonu forması hadi bakalım.Ben çöp çıkıcak diyorum.

hasadasd beyinsiz sensin olm kaç kere izledin.Leminaya 8 olmaz 15-16 olur ama satarsın onu yine fernandoyu aldınmı son durak 50 sefer yazmam gerekiyor herhalde anlaman için.

Hahaha 8 diyodun 15 diyon simdi 15 e alsan kaca satcan o adami 30-40 a satabilecegini saniyon sen ruyalar da yasamaya devam et.

İlk 11'e gelecek 5 nci adam Feghouli olacak bence maliyetinden çok faydalarına bakmak lazım. Umarım sol bek J.Costa'da parası neyse verir alırız artık maliyet boyutunu geçtim şampiyon olamazsak daha çok şey kaybedecez

küçücük aklınla ironi yapmaya çalışıyon uğraşmam bile senle ben antalyadan kombine alıp galatasaray maçlarına giden adamım fatih hoca zamanında senin haddin bile değil benim taraftarlığımı sorgulaman.Başka riva yok artık satacak 29 yaşındaki adama 8 milyon euro bonservis verilipte alınmaz.

8 de verilir 18 de verilir. yeter ki faydali olsun sampiyonluklar kazandirsin.

mathias kardesimizi bilen aspordan baska hicbir kaynaga guvenmiyorum artik :D

ortalama 2.5 milyon maas ödeyecegiz bu sezon herhold

güzel ve etkili futbol oynayalim yeter

Fegholi ne gibi sorunları vardı Valencia da acaba? Adamın kalitesi tartışılmaz bence ama Valencia şimdi de West Ham de sorunları vardı galiba. Psikopat mı acaba ne bileyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt