Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.791
- 12.101
- 1.783
Yememe ihtimalimiz neredeyse yok gibi.Şaka maka biz rovansta gol yersek b.ku yeriz ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yememe ihtimalimiz neredeyse yok gibi.Şaka maka biz rovansta gol yersek b.ku yeriz ha
Klasik zenci, mental özürlü...Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
Net çöpCarole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
onu bize geldiğinde yapmıştı hala öyle değiştirmediDenayer'in twitter pp önceden de aslan mıydı ? Ve bilgilerinde sarı-kırmızı kalp var mıydı ?
Güzel değil sempatikCeyla cok guzel kadin
Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
Gol yersek geçemeyiz benceYememe ihtimalimiz neredeyse yok gibi.
Gecen seneden beri hepsi vardıDenayer'in twitter pp önceden de aslan mıydı ? Ve bilgilerinde sarı-kırmızı kalp var mıydı ?
Olay şu. Ben eski Uğur yeni Uğur bilmiyorum. Adam mevcut durumda izlenebilecek tek yorumcu. Hemde o saçma kanalda. Zaten yakında kaparlar. Bugün de diyor ki ; Galatasarayın 100 m Euro bütçesi yok. Ger mevkiyi kalbur üstü oyuncu ile kapatamaz. Carole yeni bek ile rekabete sokulsun, orta sahaya adam alınsın diyor. Sonra millet gaza gelip sövüyor adama twitterdan.
Benim görüşüm bu kadronun gol yemese bile 3 gol atacağını düşünmüyorum.Kaleye gitmekte zorluk cekiyoruz orta saha transferleri bu maçlara yetistirilmeliydiGol yersek geçemeyiz bence
Hatta mactaki ilk 2 golden birini yenersek dönüşü olmaz görüşündeyim
Kadro inançsız
Yerli biri alinacaksa, yasinde giderse volkani degil orkan cinari alsinlar. Bjk daha imzalamadi.
Orasida var tabiBenim görüşüm bu kadronun gol yemese bile 3 gol atacağını düşünmüyorum.Kaleye gitmekte zorluk cekiyoruz orta saha transferleri bu maçlara yetistirilmeliydi
Yani bana da çok gerçekçi gelmiyor ama gerçekten şu Türk piyasasından aldığımız oyuncuların f/p oranına baktığımızda yerlerde sürünüyoruz. Ciddi destek aldığımız Yasin bile mide bulandırıyor. Çok düşük bütçeyle geleceklere sesim yok. Bana kalırsa 1 milyon üzeri alabilecek yerli oyuncu yok piyasada.Serdar free transfer olacaktı ve diğer büyük takımlar da düşünmüyordu. Şimdi yapılan ve yapılmaya çalışılan transferlere kıyasla 'çerez parası' na almak mümkündü, tutmazsa zarar da edilmezdi...18 için altyapıdan alınacak oyuncular yedek kulübesi için dekor mahiyetinde kalır, yarışmacı bir takımda en fazla bir oyuncuya yer verebilirsin o şekilde, gerçekçi olmak gerekirse...