Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
Klasik zenci, mental özürlü...

Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
Net çöp

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herif niye mallasti hakkaten ilginc... agirlasti falan da
ilk sene cl maclarinda ekibimizin en iyisiydi
malafatlasmamasi dilegiyle gerci sen seversin

Olay şu. Ben eski Uğur yeni Uğur bilmiyorum. Adam mevcut durumda izlenebilecek tek yorumcu. Hemde o saçma kanalda. Zaten yakında kaparlar. Bugün de diyor ki ; Galatasarayın 100 m Euro bütçesi yok. Ger mevkiyi kalbur üstü oyuncu ile kapatamaz. Carole yeni bek ile rekabete sokulsun, orta sahaya adam alınsın diyor. Sonra millet gaza gelip sövüyor adama twitterdan.

Ben de diyorum ki boş lakırdı ediyor. Galatasaray eksiği olan her mevkiyi kapatacak kalbur üstü adam almayacaksa hiç almasın daha iyi. Zaten yıllardır rekabete girecek, kadro derinliği yaratacak adam ala ala çöp takım haline geldik. Üstelik Uğur efendi madem her bölge kalbur üstü adamla kapatılamaz para yok diyor da neden Wes'in gitmesini doğru buluyormuş? Taraftar tepkisi gelince de gitmesi doğru şekli yanlış kıvırmasını yaptı. Carole için rekabet garabeti uyduran adam Sneijder için de 1 sene daha kalsın, o mevkiye para harcamayın gidip başka bölgeleri tamamlayın demeyi akıl edemedi izlediğim onlarca programda. Geçenlerde Wes'in ayrılmasını mantıklı bulurken saydığı sebepler de bu takımın iki senedir 6. ve 4. olması ve 89 gol yemesiydi. Karşısındaki spiker hanımlar da olayı pek bilmedikleri için o zaman herkesten önce Muslera'nın da bu mantıkla gitmesi gerekmez mi diyemedikleri için sanki mantıklı cümleler kurmuş gibi oluyor ortamda.

Bir de üstüne Carole'ün çok kötü futbolcu olduğunu dşünmüyorum dediği an vasata meyilinin arttığı belli oluyor. Benim için kıstas cümlelerden birisi de bu. Bir adam Carole için bu cümleleri kurarken Sabri'nin gidişini doğru bulamaz bana göre. Yasin'in Carole'ün 5 katı maaş isterim demesini eleştiremez.

Kulüp yeni sezon formalarından şu ana kadar 37bin küsür satış yapmış. Üretici (Nike) payı düşüldüğünde kasaya giren rakam: 770 bin TL

Vs

bfb00160ec1aaa84df0b8e261aea8bec.jpg

Gol yersek geçemeyiz bence
Hatta mactaki ilk 2 golden birini yenersek dönüşü olmaz görüşündeyim
Kadro inançsız
Benim görüşüm bu kadronun gol yemese bile 3 gol atacağını düşünmüyorum.Kaleye gitmekte zorluk cekiyoruz orta saha transferleri bu maçlara yetistirilmeliydi

emrah bassan gibi adamlari yeni yeni bela ettik basimiza, bence alacaksak ademi alalim kasimpasadan. emre colak etkisi yaratir ve belhandanin alternativi olur.
orkan hali saha oyuncusu, teknigi super ama eksikleri cok

Yerli biri alinacaksa, yasinde giderse volkani degil orkan cinari alsinlar. Bjk daha imzalamadi.

uefadan bu kadar cabuk elenmeyelim ya..ceyrek final yapalim bari heyecanlanalim biraz takimdaki leshler azicik oynasa da atsalar 3 gol

Serdar free transfer olacaktı ve diğer büyük takımlar da düşünmüyordu. Şimdi yapılan ve yapılmaya çalışılan transferlere kıyasla 'çerez parası' na almak mümkündü, tutmazsa zarar da edilmezdi...18 için altyapıdan alınacak oyuncular yedek kulübesi için dekor mahiyetinde kalır, yarışmacı bir takımda en fazla bir oyuncuya yer verebilirsin o şekilde, gerçekçi olmak gerekirse...
Yani bana da çok gerçekçi gelmiyor ama gerçekten şu Türk piyasasından aldığımız oyuncuların f/p oranına baktığımızda yerlerde sürünüyoruz. Ciddi destek aldığımız Yasin bile mide bulandırıyor. Çok düşük bütçeyle geleceklere sesim yok. Bana kalırsa 1 milyon üzeri alabilecek yerli oyuncu yok piyasada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt