Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü hangi oyuncu gelirse gelsin takımın başındakiler umut vermiyor. bunu kendimize de itiraf edemiyoruz ama gerçek şu ki tudor ve dursunla başarı imkansız isterlerse 10 tane daha transfer yapsınlar.neden hiçbir isim heyecanlandırmıyor...
Ahmet Çalık'I 1 maçta yerenler ibaresini bu ara çok görüyorum .. Burada bir yanlış var Ahmet Çalıkı 1 maçta övenler diyecektiniz heralde.. Çünkü ahmet çalık geldiğinden beri bir tek ilk östersund maçında iyi oynadı onun dışında açın bakın her maç muazzam hatalar yapıyor..
Ilk Östersunds maçında iyi değildi Akif. Yediğimiz golde de etkisi var.
Iyi oynadığı maçlar ligde dandik takımlara karşıydı yani ofansif gücü çok kısıtlı olan takımlar.
sent via GSC
Ilk maçta ben beğenmiştim 2. Golü tekrar izleyene kadar. Adam bildiğin bedava fake yemiş. Kapalı savunmada başarılı olabilir aynı Chedjou gibi
Orada göze batmamasının tek nedeni milletin maicona sallaması..adam tutmuş maicon berbattı golü yedirdi Çalık süperdi diyor..Birebir aynı çalımı yemiş ikisi de şu
![]()
Iyi transfer, Orkan begendigim bir oyuncu, Senol Gunes bunu da parlalatir.
Denayer icin Lyon teklif yapmis ama oyuncunun onceligi Istanbulmus
bu transfer olsun iste bize genc oyuncular lazim
Fb gerçkten vahim durumda . Yas olarak 30 altı aldığı adam yok ekici yi saymazsak ki o da bir halta yaramıyor. Şike devri bitti para da bitti
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Blue moonda okudum lyon istemisYAw HE HE !!!!!