Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etoo bence Fener için nokta atışı olur.

sent via GSC

Eto'o 36yı yarıladı ama bu rvp ile top diye oynar. Şampiyonluk yarışında Eto'o bunları bu sene ciddi şekilde potaya sokar.

Bu arada denayer konusunda çoğunuz söveceksiniz denayer kadar sağlam bir serdar aziz de katkı verir. İlla stoper alacaksak şöyle 34-35 yaşlarında tecrübeli maliyetsiz bir adam bulmak lazım.. Bu yıl 2. stopere ayıracak bütçemiz yok 1-2 sene idare eder..

Ahmet Çalık'I 1 maçta yerenler ibaresini bu ara çok görüyorum .. Burada bir yanlış var Ahmet Çalıkı 1 maçta övenler diyecektiniz heralde.. Çünkü ahmet çalık geldiğinden beri bir tek ilk östersund maçında iyi oynadı onun dışında açın bakın her maç muazzam hatalar yapıyor..

Ilk maçta ben beğenmiştim 2. Golü tekrar izleyene kadar. Adam bildiğin bedava fake yemiş. Kapalı savunmada başarılı olabilir aynı Chedjou gibi

ahmed gençlerbirliği gibi bir maçta max 3 pozisyon veren bir takımdan geldi orada eksikleri hataları çok göze batmamış olabilir ancak bizim takım öyle değil kaldıramadı kaldıramaz da

Ilk Östersunds maçında iyi değildi Akif. Yediğimiz golde de etkisi var.

Iyi oynadığı maçlar ligde dandik takımlara karşıydı yani ofansif gücü çok kısıtlı olan takımlar.

sent via GSC

ilk maçın ilk yarısı birkaç top kesti ya hemen milletin gözünü boyadı..Şu adamın semihten hiçbir fazlası yok..Birerbir aynı adamlar yaptıkları tek iyi iş topun önüne futusuzca kendini siper etmek bu da koca Galatsarayda oynamaya yetmez

RvP ile 45'er dk dönüşümlü oynarlar artık. Ben GS'ye gelmesini istemezdim. Bence Antalya'da geçen sene kariyerinin son iyi sezonunu oynadı ve şimdi Fener'e emeklilik öncesi son voleyi vurmaya gidiyor. Kimsenin Eto'o FB'de diye endişelenmesine gerek yok.

Ilk maçta ben beğenmiştim 2. Golü tekrar izleyene kadar. Adam bildiğin bedava fake yemiş. Kapalı savunmada başarılı olabilir aynı Chedjou gibi

Orada göze batmamasının tek nedeni milletin maicona sallaması..adam tutmuş maicon berbattı golü yedirdi Çalık süperdi diyor..Birebir aynı çalımı yemiş ikisi de şu

image.webp

Geçen yıl show yapmıştı kaptanımızı kimseye vermeyiz diye bu çubuklu tosun

DFfyqxxXcAATSmL

Iyi transfer, Orkan begendigim bir oyuncu, Senol Gunes bunu da parlalatir.

Orada göze batmamasının tek nedeni milletin maicona sallaması..adam tutmuş maicon berbattı golü yedirdi Çalık süperdi diyor..Birebir aynı çalımı yemiş ikisi de şu

Adam hep kapalı savunmada oynamış. Böyle birebir pozisyonlar çok görmemiştir

Açık alanda oynamak meziyet ister. Hele bizim bu leş orta sahayla

Son düzenleme:
Denayer icin Lyon teklif yapmis ama oyuncunun onceligi Istanbulmus

bu transfer olsun iste bize genc oyuncular lazim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt