Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide hedef saptırmayın.kimse terimi göndermedi.Adam kendi gitti.Hemde kulupten izin almadan.Galatasaray sanki arka bahçesi canı sıkılınca ben dönücem canı isteyince ben gidiyorum diyor.yok öyle bir olay.

Manchester ferguson
Arsenal arsene wenger
Atl. Madrid Simone
Auxere guy roux

Daha da vardır da iki istemişsin sadece. Tek fark tabiki bizim gibi mal olup kulüp efsanelerin yollayıp tekrar getirmiyorlar. Kulüp yapılarına en uygun isimler olduklarını bildikleri için maceraya kapılmadılar. Guy roux ama galiba bi ara bırakıp tekrar dönmüşlüğü var.

Yollayip yollayip gerimi dondu bu adamlar veya gidip geldilermi ? Hic ayrilmadilarki bunlar, biraz alakasiz olmus

Not; Ben zirt pirt birini yollayip tekrar getiriyorlarmi diye sormustum... Kendi aciklamani yapmissin zaten.. Hep kalsaydi zaten bende birsey demezdim ama git gel git gel git gel, sikti artik gina geldi

Son düzenleme:
Feghuli yıllık 4 yazıyor ya yazıktır brumadan nerdeyse 15 gelecek o paraya bi tane çok kalite oyuncu alınırdı ortasahaya
yıllık 4 olmaz o ya. Max 3.350 olur tahminen. Gomis'in aldığı ücret tavan ucret gibi birşey transferlerde

Yollayip yollayip gerimi dondu bu adamlar veya gidip geldilermi ? Hic ayrilmadilarki bunlar, biraz alakasiz olmus
Guy roux gitti geldi.
Adamlar tutmuş ama işte isimleri. Sen tutmadıysan kulübün ile en doğru ismi ve git gel yaptıysan bu yöneticilerin mallığı.

Takımlar O G B M A Y P
1.HIRVATİSTAN 5 4 1 0 11 1 13
2.İZLANDA 6 3 2 1 8 6 13
3.TÜRKİYE 6 3 2 1 7 4 11
4.UKRAYNA 5 2 2 1 7 5 11
5.FİNLANDİYA 5 0 1 4 3 8 1
6.KOSOVA 5 0 1 4 2 14 1

02.09.2017 19:00
FİNLANDİYA-İZLANDA
HIRVATİSTAN-KOSOVA
UKRAYNA-TÜRKİYE

05.09.2017 21:45
KOSOVA-FİNLANDİYA
İZLANDA-UKRAYNA
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN

06.10.2017 21:45
KOSOVA-UKRAYNA
HIRVATİSTAN-FİNLANDİYA
TÜRKİYE-İZLANDA

09.10.2017 21:45
İZLANDA-KOSOVA
FİNLANDİYA-TÜRKİYE
UKRAYNA-HIRVATİSTAN

Su gruptan cikamazsak terim bidaha tdlik yapmasin

City savunmaya son 3 senede 270m sterlin harcamış..

tv deki yorumculardan hoca değişikliği çare değil, istikrar önemli gibi romantik lafları duyunca haliyle beyinleri zehirleniyor. istikrar için önce becerisine inandığın,ışık veren bi t.direktör bulmalısın. sonu belli olan beceriksizliği 100 km den belli eden adamda ısrar etmek düpedüz salaklıktır derhal kurtulmalıyız bu hırdavattan

Ozhan Canaydin baskanligindaki FT imi izlesen veya Tromso faciasi Gerets de ayni o zaman.. Ama Gerets basarisizmi diye sorunca dut yemis bulbule donuluyor... Gerets de Tromsoye elendi sonra Ligin ebesini belledi adam takim ile... 2 gunde futbolumu ogrendi bu adam (tromsoden sonra)

yıllık 4 olmaz o ya. Max 3.350 olur tahminen. Gomis'in aldığı ücret tavan ucret gibi birşey transferlerde

4 milyon masa başı haberleri. Feg gerçekten iyi oyuncu ve elimizde patlama ihtimali çok düşük. Bu yüzden böyle haberler çıkıyor ama 3.750 isteği kırıldı diye biliyorum.
3.350 - 3. 600 arası bir miktara anlaşmışlardır. Bizimkilerde verdiği 3.20'ü yükseltmişlerdi.

En sağlıksız yiyeceklerden biri hamburger.Yanında bir de kola türü birşeyler de içiyorsan daha da kötü.
Burger king' o kadar para vereceğine kasaptan iki ince dilim antrikot al.Yanında da domates ve biber.Yagsız tavada pişir.Hazırlaması 5 dakika bile sürmez.
Afiyet olsun.
Antrikot da çok antioksidanlar mevcut mu ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

tv deki yorumculardan hoca değişikliği çare değil, istikrar önemli gibi romantik lafları duyunca haliyle beyinleri zehirleniyor. istikrar için önce becerisine inandığın,ışık veren bi t.direktör bulmalısın. sonu belli olan beceriksizliği 100 km den belli eden adamda ısrar etmek düpedüz salaklıktır derhal kurtulmalıyız bu hırdavattan
Bu adamın başımızda olduğu hergün bize ekstradan zarar.En azından yeni gelen adamın 20 gün vakti olur.Az buz vakit değil.Şimdi rezil kepaze olup ligin ortasında adamı kovdun mu bu sefer hoca da bulamaz bu rezile mahkum olursun.Görünen köy kılavuz istemez derler ya,ama hala kılavuz olmaya çalışanlar var.Olmadı,olmaz da bu adamla

Manchester ferguson
Arsenal arsene wenger
Atl. Madrid Simone
Auxere guy roux

Daha da vardır da iki istemişsin sadece. Tek fark tabiki bizim gibi mal olup kulüp efsanelerin yollayıp tekrar getirmiyorlar. Kulüp yapılarına en uygun isimler olduklarını bildikleri için maceraya kapılmadılar. Guy roux ama galiba bi ara bırakıp tekrar dönmüşlüğü var.

Kardeş tamam da terim uefa kupasını kazandıktan sonra kendi gitti avrupa hedefi oldugu icin.canaydin döneminde lucescu'nun bıraktığı takımı duman etti ve çok başarısız olduğu için gitti.Aysal döneminde de antalyaspor maçından sonraki basın toplantısında ''ben birileri istiyor diye sözleşme uzatmam .''diyip direk aysala salladı zaten gitmek istiyordu.biz ferguson yaratma modelini terimle değil lucescu'yu göndermekle kaçırdık.o hamle tarihimizin kırılma noktasıymis.simdi düşünüyorum da bir sene önce ş.ligi çeyrek finali yapmış ve üstüne ertesi sene ligde vasat kadroyla şampiyon yapıp,ş.liginde ç.finali ofsayt golle kaçırmış bir adam hakikaten nasıl yollanır?..

Terim gelirse Şampiyonluk H.O.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt