Serhat Gürkan
Kırmızı Üye
- 21 Şubat 2013
- 1.844
- 536
- 1.233
Bi Kac Gün takip etmiyim dedim sonra bi kaç iyi haberleri birden alırım diye ulan girdim baktım hala aynı tas aynı hamam Ciguli bile bitmemiş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimden baska kupa kazanabilecek TD yokmu diyede sorarlar adamaYeter artik kisir dongu gibi Terimde Terim... Hangi buyuk kulup bizim gibi zirt pirt ayni td ler ile calisiyor 1-2 tane sayabilirmisin rdas ?
Can you remember Real Madrid's 12 managers since 2000? | FourFourTwoTerimden baska kupa kazanabilecek TD yokmu diyede sorarlar adamaYeter artik kisir dongu gibi Terimde Terim... Hangi buyuk kulup bizim gibi zirt pirt ayni td ler ile calisiyor 1-2 tane sayabilirmisin rdas ?
Juve, Manu ve Real derken;
Östersunds geldi.
Keyifler iyi herhalde
GSC App VIP Edition 1.0 ™
En sağlıksız yiyeceklerden biri hamburger.Yanında bir de kola türü birşeyler de içiyorsan daha da kötü.Afiyet olsun ben de biraz sonra Burger King'e gideceğim işten sonra, bugün yemek pişirmek istemiyor canım. Bayağı yoruldum.
sent via GSC
imbulada cok kaldilar sanki dünyada tek.Ya dünyada bi bu oyuncumu var arkadaş aynısı feghuli içinde geçerli olmuyorsa zorlama fransa almanya oyuncu kaynıyor ya
Belliydi ztn bu fransa seferinin hayra alamet olmadigi
Benim tahminim Luce degilse Fernández
Cok büyük hata yapiyoruz yine cok
tudorla başarı geleceğine inanıyorsun yani. polyanna yanında pesimist gözyaşları döker bunları duysa. bırak başarıyı o hırdavat bu takımı ilk 3 e sokamaz jor da sokamazdı ikisi de anadolu takımı çalıştıracak seviyede
Terim normalde dönmeyi düşünmüyordu. Düşünmüyordudan kasıt Dursun yönetimi ile çalışmayı istemiyordu. Fakat milli takımda çok fazla öne sürülmeye başladılar. Arkasını kollayan taraftar olmadığı için Galatasaray'a dönüşü düşünüyor. Yaptığı açıklamadan da belli. Hem Dursun kendini kurtarmayı istiyor hem Terim. Lakin Terim'e karşı çıkan yöneticiler var ve bir bölüm taraftarın Terim'i istememesinden de korkuyorlar. Luce düşüncelerini de sabah söylemiştim. Toplantı da bu seçenek ortaya atılacak.
Manchester fergusonTerimden baska kupa kazanabilecek TD yokmu diyede sorarlar adamaYeter artik kisir dongu gibi Terimde Terim... Hangi buyuk kulup bizim gibi zirt pirt ayni td ler ile calisiyor 1-2 tane sayabilirmisin rdas ?
tv deki yorumculardan hoca değişikliği çare değil, istikrar önemli gibi romantik lafları duyunca haliyle beyinleri zehirleniyor. istikrar için önce becerisine inandığın,ışık veren bi t.direktör bulmalısın. sonu belli olan beceriksizliği 100 km den belli eden adamda ısrar etmek düpedüz salaklıktır derhal kurtulmalıyız bu hırdavattanHala Tudor takımını kursun da bilmem kaç maça çıksın da ondan sonra kovulsun bir sene daha çöp olsun diyenler var.Tudor denen cahilin tek bildiği şey topçuları it gibi koşturmaktan ibaret.Ha bildiği birşey daha var takım öne geçince cümbür cemaat skorun üstüne yatmak.Tabi takım öne geçebilirse.Geçen sene 4-5 maç geçtikten sonra bu Tudor denen t.d bozması için yorumlarımızı yazmıştık.Bu adama 200 milyonluk takım kur yine bir şekilde şampiyon falan yapamaz takımı.Adamın mentalitesi belli.Bir şekilde öne geç sonra da bütün maç üstüne yat.İlk geldiği Rize maçında adamın aklında ne olduğu çok iyi anlamıştık.Sahanın en iyisi Linnes dışarı Ahmet Çalık içeri,yine bizdeki en iyi maçını oynayan Josue dışarı Tolga Ciğerci içeri.Sonra o oyuna aldığı Tolga'nın gazabına uğradı.Suç Tolga'da değil onu sahaya sürende.Sonra da bu adamdan birşeyler bekleyenler var.Allah akıl fikir versin ne diyelim
Tudor kalmıyor muydu renktaş ayrılacak mı yoksa?