Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi Kac Gün takip etmiyim dedim sonra bi kaç iyi haberleri birden alırım diye ulan girdim baktım hala aynı tas aynı hamam Ciguli bile bitmemiş..

Terimden baska kupa kazanabilecek TD yokmu diyede sorarlar adama ;) Yeter artik kisir dongu gibi Terimde Terim... Hangi buyuk kulup bizim gibi zirt pirt ayni td ler ile calisiyor 1-2 tane sayabilirmisin rdas ?

Ağzına sağlık kardeşim.Elin brezilyasından gelmiş melo tüpçü sırf galatasaraya art niyetli kararlar veriyor diye ne kupada nede baska yerde elini dahi sıkmadı.terim gitti kulupten gizli anlaşma imzaladı.

Terimden baska kupa kazanabilecek TD yokmu diyede sorarlar adama ;) Yeter artik kisir dongu gibi Terimde Terim... Hangi buyuk kulup bizim gibi zirt pirt ayni td ler ile calisiyor 1-2 tane sayabilirmisin rdas ?
Can you remember Real Madrid's 12 managers since 2000? | FourFourTwo

ben-her-seyi-bilirim_619275.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Hala Tudor takımını kursun da bilmem kaç maça çıksın da ondan sonra kovulsun bir sene daha çöp olsun diyenler var.Tudor denen cahilin tek bildiği şey topçuları it gibi koşturmaktan ibaret.Ha bildiği birşey daha var takım öne geçince cümbür cemaat skorun üstüne yatmak.Tabi takım öne geçebilirse.Geçen sene 4-5 maç geçtikten sonra bu Tudor denen t.d bozması için yorumlarımızı yazmıştık.Bu adama 200 milyonluk takım kur yine bir şekilde şampiyon falan yapamaz takımı.Adamın mentalitesi belli.Bir şekilde öne geç sonra da bütün maç üstüne yat.İlk geldiği Rize maçında adamın aklında ne olduğu çok iyi anlamıştık.Sahanın en iyisi Linnes dışarı Ahmet Çalık içeri,yine bizdeki en iyi maçını oynayan Josue dışarı Tolga Ciğerci içeri.Sonra o oyuna aldığı Tolga'nın gazabına uğradı.Suç Tolga'da değil onu sahaya sürende.Sonra da bu adamdan birşeyler bekleyenler var.Allah akıl fikir versin ne diyelim

Juve, Manu ve Real derken;
Östersunds geldi.

Keyifler iyi herhalde

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Tromsoye elenirken Gerets ile sampiyon olmadikmi 2005 yilinda ? Son 2 yilda 50 TD degistirdik yetmedi, asil sizin keyifler yerinde gibi duruyor nasil olsa istediginiz gibi her sezon 2-3 td degistiriyoruz iste

Afiyet olsun ben de biraz sonra Burger King'e gideceğim işten sonra, bugün yemek pişirmek istemiyor canım. Bayağı yoruldum.

sent via GSC
En sağlıksız yiyeceklerden biri hamburger.Yanında bir de kola türü birşeyler de içiyorsan daha da kötü.
Burger king' o kadar para vereceğine kasaptan iki ince dilim antrikot al.Yanında da domates ve biber.Yagsız tavada pişir.Hazırlaması 5 dakika bile sürmez.
Afiyet olsun.

Terim normalde dönmeyi düşünmüyordu. Düşünmüyordudan kasıt Dursun yönetimi ile çalışmayı istemiyordu. Fakat milli takımda çok fazla öne sürülmeye başladılar. Arkasını kollayan taraftar olmadığı için Galatasaray'a dönüşü düşünüyor. Yaptığı açıklamadan da belli. Hem Dursun kendini kurtarmayı istiyor hem Terim. Lakin Terim'e karşı çıkan yöneticiler var ve bir bölüm taraftarın Terim'i istememesinden de korkuyorlar. Luce düşüncelerini de sabah söylemiştim. Toplantı da bu seçenek ortaya atılacak.

tudorla başarı geleceğine inanıyorsun yani. polyanna yanında pesimist gözyaşları döker bunları duysa. bırak başarıyı o hırdavat bu takımı ilk 3 e sokamaz jor da sokamazdı ikisi de anadolu takımı çalıştıracak seviyede

Gerets basarilimi oldumu sence rdas ?

terim işi yalan bence. Lucescu'da olmaz tudorla devam edecegini cenkte dedi dursun malıda dedi. Tudorla devam edilir zaten sene sonu gidiyo dursun, ne kaybedebilir daha... şuan yapilacak değişiklikte zor olur gelir feghouliyi istemez şunu istiyorum falan der vs

Terim normalde dönmeyi düşünmüyordu. Düşünmüyordudan kasıt Dursun yönetimi ile çalışmayı istemiyordu. Fakat milli takımda çok fazla öne sürülmeye başladılar. Arkasını kollayan taraftar olmadığı için Galatasaray'a dönüşü düşünüyor. Yaptığı açıklamadan da belli. Hem Dursun kendini kurtarmayı istiyor hem Terim. Lakin Terim'e karşı çıkan yöneticiler var ve bir bölüm taraftarın Terim'i istememesinden de korkuyorlar. Luce düşüncelerini de sabah söylemiştim. Toplantı da bu seçenek ortaya atılacak.

Tudor kalmıyor muydu renktaş ayrılacak mı yoksa?

Manchester ferguson
Arsenal arsene wenger
Atl. Madrid Simone
Auxere guy roux

Daha da vardır da iki istemişsin sadece. Tek fark tabiki bizim gibi mal olup kulüp efsanelerin yollayıp tekrar getirmiyorlar. Kulüp yapılarına en uygun isimler olduklarını bildikleri için maceraya kapılmadılar. Guy roux ama galiba bi ara bırakıp tekrar dönmüşlüğü var.

Tarih 24 Temmuz 2017 saat 19.05;

Sinan - Tolga - Selçuk - Yasin

Antalyaspor, Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o için transfer teklifi gelmediğini açıkladı

Hala Tudor takımını kursun da bilmem kaç maça çıksın da ondan sonra kovulsun bir sene daha çöp olsun diyenler var.Tudor denen cahilin tek bildiği şey topçuları it gibi koşturmaktan ibaret.Ha bildiği birşey daha var takım öne geçince cümbür cemaat skorun üstüne yatmak.Tabi takım öne geçebilirse.Geçen sene 4-5 maç geçtikten sonra bu Tudor denen t.d bozması için yorumlarımızı yazmıştık.Bu adama 200 milyonluk takım kur yine bir şekilde şampiyon falan yapamaz takımı.Adamın mentalitesi belli.Bir şekilde öne geç sonra da bütün maç üstüne yat.İlk geldiği Rize maçında adamın aklında ne olduğu çok iyi anlamıştık.Sahanın en iyisi Linnes dışarı Ahmet Çalık içeri,yine bizdeki en iyi maçını oynayan Josue dışarı Tolga Ciğerci içeri.Sonra o oyuna aldığı Tolga'nın gazabına uğradı.Suç Tolga'da değil onu sahaya sürende.Sonra da bu adamdan birşeyler bekleyenler var.Allah akıl fikir versin ne diyelim
tv deki yorumculardan hoca değişikliği çare değil, istikrar önemli gibi romantik lafları duyunca haliyle beyinleri zehirleniyor. istikrar için önce becerisine inandığın,ışık veren bi t.direktör bulmalısın. sonu belli olan beceriksizliği 100 km den belli eden adamda ısrar etmek düpedüz salaklıktır derhal kurtulmalıyız bu hırdavattan

Tudor kalmıyor muydu renktaş ayrılacak mı yoksa?

Dursun'un ilk düşüncesi Tudor ile devam etmek. Adam enteresan bir şekilde Tudor'dan Ferguson olacağını düşünüyor o yüzden diretiyor kalması için. Lakin yöneticilerden ve taraftardan Tudor için ciddi baskı olduğu için seçenekleri ortaya yatırmış durumda. Lucescu için ilk tercih teknik direktörlük değil sportif direktörlük. Tudor'a akıl hocası yapmayı düşünüyorlar ama ne Lucescu yanaşacak bu teklife ne de Tudor. Tudor'u yiyecekleri zaman Lucescu'yu sahaya sürmeyi planlıyorlar. Terim nabız alınan hocalardan birisi. Fernandez ihtimali yok. Blanc için nabız yoklaması var. Fransa futboluna yakın isimlerde düşünülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt