Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Selmanın adını twitterda sessize alınan kelimelere ekledim orda görmüyordum bu sefer burda karşıma çıkıyor

Oncesinde ve sonrasinda ne olduguna da bakmak lazim bence
Takim iyi calistirilmis ve dogru oyunculardan kurulmus ki sampiyonluk potansiyeli varmis, Prandelli gitmeseydi de sampiyon olunmayacagini da hickimse bilemez, sonrasinda da gonderen cetenin nelere maloldugunu kimse bilemez
Prandelli sizin de belirttiğiniz gibi çetenin kurbanı olmuş. Bu vakit şampiyon yapması bence imkansızdı ama bilemeyiz tabiki yaşanmadan.

Yüzde yüz seninleyim de hoca değişikliği o sene için net işe yaradı sonuçta ki sorunda buydu senin. Hamza sonrası ne yapmış konusunda değiliz. Hoca değişikliği ne işe yaradı bize soruna cevaben buyur örnek işte. Günlük başarı adına sadece işe yaradı ama maalesef tabiki.
Ogun potansiyel vardı bugün yok.iste
Kim gelirse gelsin bu kadro ile imkansız
O günkü kadroda heryerde ıyi kötü adamlar vardı ve daha gençti takım

Terim gelecekse hoca degisikligine evet, aksi durumda sezon baslayacakken beyhude bir hamle olur.

sarri, puel, favre, spaletti, tuchel ya da gasperini'yi getirdilerde biz mi hayır dedik?
ya "evlat" kategorisinden bülent, okan, hasan'ı, ya da emeklilik ikramiyesine gelecek birini getirecekler cünkü.

4. yıldızı hoca değişikliği sayesinde taktık. Hamza büyük taktik dehasıyla şampiyon yapmadı ama takımın havasını değiştirdi. Hoca değiştirmek sadece taktik vs. değiştirmek değildir. Takımın hava değişikliğine ihtiyacı var. Daha sezon başlamadan hoca değişikliği yapmalıyız.

Dogrudur moral motivasyon da cok onemli, dusuncene gercekten saygi duyuyorum ama bence bu profesyonel olmayan, gerektiginde kendi menfaatine uymadiginda cetecilik yapan oyuncularda gecerli olur diye dusunuyorum
Ben ise bu tur oyuncular gormekten gercekten sıkıldım artik, yetenekli ve profesyonel takim gormek istiyorum, ciksin topunu oynasin, yeteneklerini gostersin, parasini alsin, basari zaten gelecektir diye dusunuyorum

Hamzanın yarattığı tahribat hala duruyor
Kalinic konoplyanka maxiyi red eden
Meloyu gönderen hamza

Verdiğin cevap çok alakasız. Hamza geldiği için değil, hoca değiştiği için şampiyon olduk. Hamza'nın verdiği kararları sorgulamıyorum. Kazandığı kupaları övüp , kaybettirdiklerini yermiyorum. Olaylara dümdüz ve kolaya kaçarak bakmıyorum.

Verdiğin cevap çok alakasız. Hamza geldiği için değil, hoca değiştiği için şampiyon olduk. Hamza'nın verdiği kararları sorgulamıyorum. Kazandığı kupaları övüp , kaybettirdiklerini yermiyorum. Olaylara dümdüz ve kolaya kaçarak bakmıyorum.
Alakasız sa alakalı olan kısmı konuşalım
Şu kadroya kimi getirirsen getir hikâye
En azından tudor ne mal olduklarını biliyor herkesin mental ve fiziksel açıdan
Hazır bir takım yok tut hocayı getir şampiyon yapsın

Ogun potansiyel vardı bugün yok.iste
Kim gelirse gelsin bu kadro ile imkansız
O günkü kadroda heryerde ıyi kötü adamlar vardı ve daha gençti takım
Bu sene takım daha çok kişi gelecek renktaş. Gelmiş isimler ve gelecek isimler ile çok farklı takım ortaya çıkacak ortaya. Biraz daha beklemekte fayda var takımı önümüzde ki sene adına bir not düşmeden.

Bakalım gerekli yerlere transfer yapılmasın o çok istediğiniz teknik direktörler kurtarabilecekmi takımı

Bu sene takım daha çok kişi gelecek renktaş. Gelmiş isimler ve gelecek isimler ile çok farklı takım ortaya çıkacak ortaya. Biraz daha beklemekte fayda var takımı önümüzde ki sene adına bir not düşmeden.
Gelecek isimler 20 gün kalmış lige hala gelecek
Bunun uyum süreci var ne durumda geleceği var
Sosyal kültürel olarak değişik bir ülke

Ben şahsen diğer takımlar ilk haftalarda puan kaybı yaşarsa şansımızın artacağını düşünüyorum
Hatırlıyorsan başakşehir yenilgisi başlamıştık terimin son dönemi
O takımda baştan aşağı yeniydi sistem oturmamıştı oyuncular hazır değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt