Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Hadi artık şu Feghouli ve Fernando bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli sizin de belirttiğiniz gibi çetenin kurbanı olmuş. Bu vakit şampiyon yapması bence imkansızdı ama bilemeyiz tabiki yaşanmadan.Oncesinde ve sonrasinda ne olduguna da bakmak lazim bence
Takim iyi calistirilmis ve dogru oyunculardan kurulmus ki sampiyonluk potansiyeli varmis, Prandelli gitmeseydi de sampiyon olunmayacagini da hickimse bilemez, sonrasinda da gonderen cetenin nelere maloldugunu kimse bilemez
Ogun potansiyel vardı bugün yok.isteYüzde yüz seninleyim de hoca değişikliği o sene için net işe yaradı sonuçta ki sorunda buydu senin. Hamza sonrası ne yapmış konusunda değiliz. Hoca değişikliği ne işe yaradı bize soruna cevaben buyur örnek işte. Günlük başarı adına sadece işe yaradı ama maalesef tabiki.
4. yıldızı hoca değişikliği sayesinde taktık. Hamza büyük taktik dehasıyla şampiyon yapmadı ama takımın havasını değiştirdi. Hoca değiştirmek sadece taktik vs. değiştirmek değildir. Takımın hava değişikliğine ihtiyacı var. Daha sezon başlamadan hoca değişikliği yapmalıyız.
Hamzanın yarattığı tahribat hala duruyor
Kalinic konoplyanka maxiyi red eden
Meloyu gönderen hamza
Alakasız sa alakalı olan kısmı konuşalımVerdiğin cevap çok alakasız. Hamza geldiği için değil, hoca değiştiği için şampiyon olduk. Hamza'nın verdiği kararları sorgulamıyorum. Kazandığı kupaları övüp , kaybettirdiklerini yermiyorum. Olaylara dümdüz ve kolaya kaçarak bakmıyorum.
Bu sene takım daha çok kişi gelecek renktaş. Gelmiş isimler ve gelecek isimler ile çok farklı takım ortaya çıkacak ortaya. Biraz daha beklemekte fayda var takımı önümüzde ki sene adına bir not düşmeden.Ogun potansiyel vardı bugün yok.iste
Kim gelirse gelsin bu kadro ile imkansız
O günkü kadroda heryerde ıyi kötü adamlar vardı ve daha gençti takım
hadi naş derlerbeinsports: badou icin 5 milyon + 2 futbolcu teklif edilmis.
Gelecek isimler 20 gün kalmış lige hala gelecekBu sene takım daha çok kişi gelecek renktaş. Gelmiş isimler ve gelecek isimler ile çok farklı takım ortaya çıkacak ortaya. Biraz daha beklemekte fayda var takımı önümüzde ki sene adına bir not düşmeden.