Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red Report‏ @RedReport_ 52 sn.52 saniye önceDaha fazla

Fatih Altaylı: Dursun Özbek kalmalı.Öyle bir sıçmalı ki öyle bir rezil olmalı ki bir daha Dursun gibi tipler başkanlığı aklından geçiremesin

Red Report‏ @RedReport_ 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Fatih Altaylı: Dursun Özbek'in rezil olmasını istiyorum. Dursun Özbek'in Galatasaray'da insan içine çıkamamasını istiyorum.

Boş laflar, aday olana değil seçene bakacaksın. Koca Galatasaray'da binlerce adamın arasında Galatasaray başkanlığına bir taneniz aday çıkmadı. İyi günde hepiniz has Galatasaraylısınız, kötü günde kafanızı devr kuşu gibi kuma gömersiniz. Dursun gibi afedersiniz köy ağasını bu klube başkan seçtiren sizsiniz. Utanmadan çıkmış şimdi eleştirip ahkam kesmeye kalkıyorsunuz. ERLERİ MEYDAN DA GÖRMEK GEREKİRDİ. KOCA KARI GİBİ ARKADAN SALLAMAK DEDİKODU YAPMAK DEĞİL. Ya taraftar olarak kendimizi anlamıyorum ki. Galatasaray a kim başkan olmak istemez ki hanginize teklif etseler kabul etmezsiniz? Adamın eline fırsat geçmiş olmuş neden bırakmak istesin. Başkan olmadan aranızda tanıyanınız varmışdı? Adamı şimdi dünya tanıyor nerdeyse...Dursunun çapı belli bu adamı bu klubü Başkan yapan binler var ne diyim neresini düzelteyim.

Osmanlı bu teklfii kabul eder transger döneminin sonlarina doğru ama.. fiyati iner hatta

5m+hakan+donk bana gore iyi teklif

"Dursun aga'na" demek, neyse.

Yusuf 5 milyon ve 2 cop bana gore de fena olmaz. Osmanlinin istedigi 10 milyon cok fazla o paralar ona verilirse baska orta saha alinmaz dedim. Birbirimizi anlayamiyoruz :) 5 milyonsa bana gore de iyi transfer

ndiaye icin verilecek en yüksek teklif donk + cavanda + hakanbalta + bir sonraki satıştan %100 pay olmalıdır

Kadro dışı kalan oyuncumuz Luis Pedro Cavanda, League 1 ekipleriyle transfer görüşmesi yapmak için yarım saat önce Paris'e geldi.

Takip etmediğin topçuları çöp demeyelim rnş

Mesela Zeegelaar geçen sezon Sporting Lisbonda 20den fazla maç oynadı

Grosicki polonya milli takımının ilk 11inde oynuyor ve bundan aşağı yukarı 7 ay önce hulle transfer olmuştu

vs. vs

Bakambudashim bi zeegalaara fazla birsey diyemicemde, grosicki gercekten vasat topcu, bize barinamazdi

Sa transfer var mı yoksa bile var diyin lutfen olumsuz cevap gelirse Sergen zereni rehin alacagim

Everton grosickiyi almak için 10 milyon euro civarı teklif yapmış.

Monaco'ya bak toplam 165 milyon euroya oyuncu satmış. Bunun 105 milyon eurosunu ise City'e kitlemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt