Barış Karayel
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2017
- 655
- 415
- 663
Boş laflar, aday olana değil seçene bakacaksın. Koca Galatasaray'da binlerce adamın arasında Galatasaray başkanlığına bir taneniz aday çıkmadı. İyi günde hepiniz has Galatasaraylısınız, kötü günde kafanızı devr kuşu gibi kuma gömersiniz. Dursun gibi afedersiniz köy ağasını bu klube başkan seçtiren sizsiniz. Utanmadan çıkmış şimdi eleştirip ahkam kesmeye kalkıyorsunuz. ERLERİ MEYDAN DA GÖRMEK GEREKİRDİ. KOCA KARI GİBİ ARKADAN SALLAMAK DEDİKODU YAPMAK DEĞİL. Ya taraftar olarak kendimizi anlamıyorum ki. Galatasaray a kim başkan olmak istemez ki hanginize teklif etseler kabul etmezsiniz? Adamın eline fırsat geçmiş olmuş neden bırakmak istesin. Başkan olmadan aranızda tanıyanınız varmışdı? Adamı şimdi dünya tanıyor nerdeyse...Dursunun çapı belli bu adamı bu klubü Başkan yapan binler var ne diyim neresini düzelteyim.Red Report @RedReport_ 52 sn.52 saniye önceDaha fazla
Fatih Altaylı: Dursun Özbek kalmalı.Öyle bir sıçmalı ki öyle bir rezil olmalı ki bir daha Dursun gibi tipler başkanlığı aklından geçiremesin
Red Report @RedReport_ 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Fatih Altaylı: Dursun Özbek'in rezil olmasını istiyorum. Dursun Özbek'in Galatasaray'da insan içine çıkamamasını istiyorum.