Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1610692_Galatasaray_SK.jpg

bu manyak herif böyle oynatmak istiyor muhtemelen
bizi böyle avuçlarlar

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Önerirken gerçeklik sınırlarını korumayı eklemeyi unutmuşum yoksa Gomis'in yerine Benzama'yı ben de önerebilirim. Mert 1 m dan fazlasını asla kazanamaz zaten o paraları verecek olsak Cenk'i tutardık.

Eray gibi mi?
Sence belçika veya kuzey avrupa ülkerinde senelik 1 milyona mertten iyi kac tane kaleci buluruz?

1992_2007 arası 15 sezonun sadece 1 tanesinde sezon ortasında hoca değiştirdik.2008_2017 arası 10 sezonun ise tam 7 tanesinde hoca degistirdik sezon ortasında.adnan polat döneminde 2007_2008 sezonunda 6 hafta kala feldkamp ayrıldı ve cevat gulerle şampiyonluk geldi ama o sezon kazanılan alışkanlık artık bir kulüp geleneği haline geldi sanki.

Tarik ve Donk ne alaka

Tamam altinordu'nun yedek kalecisini 5milyona alalim
Mert idare eder.
Daha iyisini bulamayız.

Gibi söylemler bu çöpler içinde söyleniyordu.
O bakımdan.

Altınordu'nun kalecisi sadece bir oneriydi.
Kimseyi almak zorunda değiliz.

Bursa nin eski fenerli kalecisine 1.5 milyon vereceğimize avrupadan 500 bine getireceğimiz 23 yaş altı herhangi bir 2.lig kalecisi bile daha faydalı olur.
Demek istediğim bu çöpler sıktı artık.

Şener Şen İlyas Salman'ı Münih diye İstanbul'a bırakıyor ya bizim İmbula Badou mevzusu da aynısı oldu. Gerçi bunlar Badou'yu da alamazlar.

Aga Aykut Ercetin futbola donsun daha iyi hic istemiyorum su sari cenabeti Umuttan 2 gol yiyen kalecimi olur

ne yazık ki kaçış yok arkadaşlar Volkan ile Mert'i bize kitleyecekler heralde belki kitlediler haberimiz yok

1992_2007 arası 15 sezonun sadece 1 tanesinde sezon ortasında hoca değiştirdik.2008_2017 arası 10 sezonun ise tam 7 tanesinde hoca degistirdik sezon ortasında.adnan polat döneminde 2007_2008 sezonunda 6 hafta kala feldkamp ayrıldı ve cevat gulerle şampiyonluk geldi ama o sezon kazanılan alışkanlık artık bir kulüp geleneği haline geldi sanki.

Adin kus formatinda (kucuk harfli) ancak foruma katkin az ve oz renktas.

Bos konusmayan nadir uyelerdensin can-i gonulden tebrik ederim bu mesaji da bosuna alintilama ben rica etmissin varsayiyorum.

Saygilarimla

H.G

altınordunun kalecisi icin baskanları 4milyon civarı bonservis bedeli belirledik gibi cümlesi vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt