Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Yeminle size donklar ve tariklar müstahak.Alt yapidan cikan Eray'i gorduk rtas
Mert iyi kaleci, gelsin.
Bu kafa ile milyonluk esekleri beslemeye devam ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeminle size donklar ve tariklar müstahak.Alt yapidan cikan Eray'i gorduk rtas
Mert iyi kaleci, gelsin.
bizi böyle avuçlarlar![]()
bu manyak herif böyle oynatmak istiyor muhtemelen
Sence belçika veya kuzey avrupa ülkerinde senelik 1 milyona mertten iyi kac tane kaleci buluruz?Önerirken gerçeklik sınırlarını korumayı eklemeyi unutmuşum yoksa Gomis'in yerine Benzama'yı ben de önerebilirim. Mert 1 m dan fazlasını asla kazanamaz zaten o paraları verecek olsak Cenk'i tutardık.
Eray gibi mi?
bende biliyorum onu da malum Tudorun böyle fantazisi varbizi böyle avuçlarlar
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yakında renkdaş yakındaNe zaman inecek bu ucaklar Ariffff yeter be kardesim ucaklari bekleye bekleye agac olduk
O takımın gol atabilmesi için her maç dua etmek lazım.![]()
bu manyak herif böyle oynatmak istiyor muhtemelen
Yeminle size donklar ve tariklar müstahak.
Bu kafa ile milyonluk esekleri beslemeye devam ederiz
Yedek kalecimiz yerli olmak zorunda. Bahsettiğin ülkelerden gelen bir kalecimiz var zaten adını hatırlamıyorum şu an ama mevcut halihazırda.Sence belçika veya kuzey avrupa ülkerinde senelik 1 milyona mertten iyi kac tane kaleci buluruz?
Ahmed sana vizyonsuz sun demiş özetle.Tarik ve Donk ne alaka
Tamam altinordu'nun yedek kalecisini 5milyona alalim
Mert idare eder.Tarik ve Donk ne alaka
Tamam altinordu'nun yedek kalecisini 5milyona alalim
1992_2007 arası 15 sezonun sadece 1 tanesinde sezon ortasında hoca değiştirdik.2008_2017 arası 10 sezonun ise tam 7 tanesinde hoca degistirdik sezon ortasında.adnan polat döneminde 2007_2008 sezonunda 6 hafta kala feldkamp ayrıldı ve cevat gulerle şampiyonluk geldi ama o sezon kazanılan alışkanlık artık bir kulüp geleneği haline geldi sanki.