Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Öldü öldü adam be. Halen vuruyorsunuz Nejat beye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraya çakacaklar diyen Galatasaray lı entresan50 bin küsür mesajı var adamın Has Galatasaraylidir kendisi.20 bin mesajı geçince zaten hafiften trollesme başlıyor bu doğal bir süreç.
Ancak doğuştan troller de var aramızda elmas gibi parlayan elit troller , onlar bile foruma bir çeşitlilik bir enerji katıyor.
Feghouli haberini veren ua forumunda yazan duyumcu Fatih değil miydi ismi![]()
O orta saha hayatta oyun kuramaz. Yanında Fernando olsa hadi bir nebze eyvllah dersin.
Renktaş ne beşincisi yaw,Bjk ile Champ savaşı veririz bu kadroyla Semih-Sabri-Balta-Chedjou gibi adamlardan kurtulmuşuz yine bir kalite var bu takımda Selçuğu zoraki yazıyorum.
Öldü öldü adam be. Halen vuruyorsunuz Nejat beye.
+ hücum nedir bilmeyen hoca.Tam beşincilik kadrosu. Selçuk, Strinic, Denayer, Rodrigues, 2 senedir düzenli oynamayan İmbula
Reis daha geçen hafta sen paylaşmıştın adamı yav nasıl hatırlamıyorsun :asd22:olum ben ne bilim ua forumuyla ne işim olurhatırlayamadım. duyumcu bi krakerboy var forumlarda yazan. birde bizim yunus emre bahçevan var
Saffet UlusoyOnaylanmış hesap @saffetulusoy 25 sn.26 saniye önceDaha fazla
Bu arada sinan gümüs gidecek heralde, Kendisi gitmek istiyor suan masada 3.5M teklif var.Büyük ihtimalle elimizde tutamayacagiz
Defolup gitsin şu Sinan ya gitmek isteyen bir oyuncuyu hala ne diye tutmaya çalışıyorlar anlamıyorum
2 sene önce kupa maçlarında bir kaç gol attı diye taraftar çok şımarmıştı bunu kendisini bişey sanıyor, Benfica'da başarılı olacağını hiç sanmıyorum
Strinic leş uzak dursun
Adminler gereğini yaparGalatasaraya çakacaklar diyen Galatasaray lı entresan
gary strinic ikilisi ile şampiyonluk gelmez
Reis daha geçen hafta sen paylaşmıştın adamı yav nasıl hatırlamıyorsun :asd22: