Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündeme gelen orta sahalar golcü değil, kanat oyuncuları golcü değil. Belhanda son 3 senede toplam 10 gol, 10 asist bile yapmamış. Alacağımız oyuncular direk kaleyi düşünen oyuncular değil. Ondan sonra pozisyona giremeden maçı bitirdik diye yine ağlarız. Biz zaten çoğu maça ligde kazanmak zorunda olarak çıkıyoruz. Maça kazanmak zorunda olarak çıkmakla, yenilgi almamak amacıyla çıkma arasında aşırı fark var.

paso dan tek tek bloklara baktım şöyle söyleyim kale arkaları full zaten kombine çoğu tek bilet bile yok. köşeler boş üst kat baya boş 40 bini geçeceğini zannetmiyorum.

50 bin küsür mesajı var adamın Has Galatasaraylidir kendisi.20 bin mesajı geçince zaten hafiften trollesme başlıyor bu doğal bir süreç.

Ancak doğuştan troller de var aramızda elmas gibi parlayan elit troller , onlar bile foruma bir çeşitlilik bir enerji katıyor.
Galatasaraya çakacaklar diyen Galatasaray lı entresan

nejat gibileri maçı izlemesin bizim Galatasaray'ı ne olursa olsun yürekten sevenlere ihtiyacımız var

O orta saha hayatta oyun kuramaz. Yanında Fernando olsa hadi bir nebze eyvllah dersin.

Selçuk-Fernando daha kötü olur bence çünkü en azından İmbula dribblingle gidebiliyor dikine ama saygı duyuyorum.Benim isteğim ikiside gelsin ve beraber oynasınlar ama yani bütçemiz varmı yetermi bilemiyorum,4 nokta atışı dendiği için bu tip bir kadro kurdum umarım 5 yabancı alınır.

Renktaş ne beşincisi yaw,Bjk ile Champ savaşı veririz bu kadroyla Semih-Sabri-Balta-Chedjou gibi adamlardan kurtulmuşuz yine bir kalite var bu takımda Selçuğu zoraki yazıyorum.

Orta sahaya Fernando ve yanına Kondogbia, Krychowiak tarzı bir 6-8 karşımı oyuncu alınmalı. Sol bek en az Kolarov kalitesinde olmalı. Rodrigues asla oynamaz, gerekirse Belhanda sol iç oynar ve 2. forvet alırız Gomis'in yanına. Bu isim serbest gezmeyi seven Aguero tipi (tabi ki sadece stil olarak kastediyorum) bir oyuncu olmalı.

Stopere de Denayer değil ondan 2 gömlek üstün ama atletik ve sıkı bir adam gelirse şampiyon oluruz Dursun'a rağmen.

Saffet UlusoyOnaylanmış hesap @saffetulusoy 25 sn.26 saniye önceDaha fazla

Bu arada sinan gümüs gidecek heralde, Kendisi gitmek istiyor suan masada 3.5M teklif var.Büyük ihtimalle elimizde tutamayacagiz :(

Defolup gitsin şu Sinan ya gitmek isteyen bir oyuncuyu hala ne diye tutmaya çalışıyorlar anlamıyorum

2 sene önce kupa maçlarında bir kaç gol attı diye taraftar çok şımarmıştı bunu kendisini bişey sanıyor, Benfica'da başarılı olacağını hiç sanmıyorum

olum ben ne bilim ua forumuyla ne işim olur :D hatırlayamadım. duyumcu bi krakerboy var forumlarda yazan. birde bizim yunus emre bahçevan var
Reis daha geçen hafta sen paylaşmıştın adamı yav nasıl hatırlamıyorsun :asd22:

Kap vardır diye uyanıyoruz manzara şu ;

images

sinan beyin maçlar da sıfatı gelinlik kız gibi zaten acilen sepetlenmeli.

Saffet UlusoyOnaylanmış hesap @saffetulusoy 25 sn.26 saniye önceDaha fazla

Bu arada sinan gümüs gidecek heralde, Kendisi gitmek istiyor suan masada 3.5M teklif var.Büyük ihtimalle elimizde tutamayacagiz :(

Defolup gitsin şu Sinan ya gitmek isteyen bir oyuncuyu hala ne diye tutmaya çalışıyorlar anlamıyorum

2 sene önce kupa maçlarında bir kaç gol attı diye taraftar çok şımarmıştı bunu kendisini bişey sanıyor, Benfica'da başarılı olacağını hiç sanmıyorum
sat-gitsin-sat-sat-sat-sat-capsi.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt