- 12 Haziran 2015
- 36.197
- 31.878
- 2.693
Ali Naci Küçük: "Feghouli transferi olumlu ilerliyor. Östersunds maçından sonra transfer açıklanabilir."
Şunları eleyelim, elenirsek değil feguli, messiyi alsalar bir işe yaramaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci Küçük: "Feghouli transferi olumlu ilerliyor. Östersunds maçından sonra transfer açıklanabilir."
Mariano yerine neden İsla alınmadı diyen çıktımı? Diyen olduysa ağzına süpürge ile vursaydınız
Bunlar böyle zaten.herkesi yaliyolar aldiklari
2 ay sonrada sövuyolar
Bilbao dalga gecti bunlarla ya çok net kacirdilar bi adam vardi hep kacirdi. Penaltı kacirdi aduriz. Fb çöp cidden. Skrteli begendim fbde suana kadar sadece. Biraz valbuena oynuyor o kadar.Bunlar böyle zaten.
Ama durumlari vahim, Aykutu canli canli gömecekler.
Dün herhalde dördüncü hazirlik macinda nihayet bir beraberlik olsun alabilmisler ama oda kaleye tek sut atmadan ve rakip penalti kacirmis galiba.
akil edebildiler ise önlem almislardir.Istanbulda dehset yagmur yagmadimi acaba stadin zemini ne durumdadir iki gün sonra mac var
ve eger bir dolap dönmezse ellerindeki kalbur üstü oyunculardan birini satmak zorundalar.Bilbao dalga gecti bunlarla ya çok net kacirdilar bi adam vardi hep kacirdi. Penaltı kacirdi aduriz. Fb çöp cidden. Skrteli begendim fbde suana kadar sadece. Biraz valbuena oynuyor o kadar.
kjaeri satmak zorundalar ya diğerlerini satamazlar dediğin gibi bi dolap dönmezse alan olmaz bunlari.ve eger bir dolap dönmezse ellerindeki kalbur üstü oyunculardan birini satmak zorundalar.
Az gol yiğip az da gol yerler. Aykut kocaman bu arada tam bir turnuva hocası.Bilbao dalga gecti bunlarla ya çok net kacirdilar bi adam vardi hep kacirdi. Penaltı kacirdi aduriz. Fb çöp cidden. Skrteli begendim fbde suana kadar sadece. Biraz valbuena oynuyor o kadar.
Kağan bu kim allah aşkınaSICAK BİLGİ
Fernando için city ile de anlaşma sağlandı. 5.5M bonservis bedeli+bonuslar ödenecek. Oyuncu yıllık 2.2M alacak.