Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isla dususte olan bir oyuncu, isim olarak marianodan daha tanidik.
Van der wiel galiba sag bekte aldiklarii, oda dususteydi yani adamlar enkaz aldi bana sorarsan. Mariano suan top 5 sag beklerden bir tanesi. karsilastiran vardir, onlarin niyetinide biliyoruz :D

Mariano yerine neden İsla alınmadı diyen çıktımı? Diyen olduysa ağzına süpürge ile vursaydınız

24 -48 muhabbetinden sonra ostersunds maci sonrasi muhabbeti basladi abv

isla bitik, mariano her sene nasil yukseliyorsa islada ayni şekil düşüşte

Şimdi maç sonunda diyorlar, bu medya kadar saçma bir şey görmedim ben.

herkesi yaliyolar aldiklari :D
2 ay sonrada sövuyolar
Bunlar böyle zaten.
Ama durumlari vahim, Aykutu canli canli gömecekler.
Dün herhalde dördüncü hazirlik macinda nihayet bir beraberlik olsun alabilmisler ama oda kaleye tek sut atmadan ve rakip penalti kacirmis galiba.

Istanbulda dehset yagmur yagmadimi acaba stadin zemini ne durumdadir iki gün sonra mac var

Bunlar böyle zaten.
Ama durumlari vahim, Aykutu canli canli gömecekler.
Dün herhalde dördüncü hazirlik macinda nihayet bir beraberlik olsun alabilmisler ama oda kaleye tek sut atmadan ve rakip penalti kacirmis galiba.
Bilbao dalga gecti bunlarla ya çok net kacirdilar bi adam vardi hep kacirdi. Penaltı kacirdi aduriz. Fb çöp cidden. Skrteli begendim fbde suana kadar sadece. Biraz valbuena oynuyor o kadar.

Bilbao dalga gecti bunlarla ya çok net kacirdilar bi adam vardi hep kacirdi. Penaltı kacirdi aduriz. Fb çöp cidden. Skrteli begendim fbde suana kadar sadece. Biraz valbuena oynuyor o kadar.
ve eger bir dolap dönmezse ellerindeki kalbur üstü oyunculardan birini satmak zorundalar.

ve eger bir dolap dönmezse ellerindeki kalbur üstü oyunculardan birini satmak zorundalar.
kjaeri satmak zorundalar ya diğerlerini satamazlar dediğin gibi bi dolap dönmezse alan olmaz bunlari.
Stoch falan gidecek diyorlar da kim napsin stochu
Wiel i satabilirler belki 3 4 e

SICAK BİLGİ
Fernando için city ile de anlaşma sağlandı. 5.5M bonservis bedeli+bonuslar ödenecek. Oyuncu yıllık 2.2M alacak.

Twitter

Az gol yiğip az da gol yerler. Aykut kocaman bu arada tam bir turnuva hocası.

FernandoooooooooooooOOOOoooooo

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt