Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtsporda transfer günlüğü başlıyor

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

lucas mourayı olur da kiralarsak solda oynayabilyo mu

Pc oyunu demişken.
Tff her yıl futbol oyunu çıkarsa orijinal spikerler ile ve saire. Makul ucuz bir fiyat bicsin. Gelirleride kulüplere dağıtsın her yıl. Az çok para toplanır her yıl.
10tl yap bilmem kombine alana bedava sun.
adamlar iki sene öncesine kadar fifa icin bile parada anlasamadilar

Ben Linnes'i hiç beğenmiyorum, bence Carole'dan bile daha facia.
Ya Carole kim Allah aşkına. Hala Carole diyen mi var lan. 2 golü de onun kanadından yemedik mi? Herifler maden bulmuş gibi bütün atakları onun kanadından yaptılar. Dışarıdan bi vatandaş getirsen ondan iyi oynardı.

Linnes'in performansı da iç açıcı değil ama Carole şu anda Linnes'in sol taşşağı etmez.

Bundan sonra Carole'yi oynatan net haindir. Bu gerizekalının yaptığı hatalar canıma tak etti artık.

Bu Fransız köylüsü yerine artık altyapıdaki gençlere şans verip, bunu dehlemeliyiz takımdan...

Son düzenleme:
moura'yı kiralamak mı :D
gelip selçuk inan'dan pas mı bekleyecek yoksa yasin'le ver-kaça girmeyi mi deneyecek ?

Galatasaray, Lucas Moura transferi için devrede. Oyuncu ile görüşme ayarlandı. (le10sport)

Le10Sports | Galatasaray, Lucas'ın yüksek maliyeti yüzünden kiralama talebinde.

Moura'yı ciddi ciddi haber yapmışlar bi de ya :asd22:

Galatasaray, Lucas Moura'yı kiralamak istiyor. Roma, Lucas'ın bonservisini yüksek bulunca vazgeçmişti. (@le10sport )

Haha yapmayın ciddi mi bakıyoruz Lucas olayına Ben Arfayı alamayız PSG'den

Galatasaray'ın Feghouli dışında gizliden yürüttüğü transfer harekatının Lucas Moura olduğu ortaya çıktı. (Spor Arena)

FLAŞ | Galatasaray, PSG'den Lucas Moura için görüşmelere başladı. (Spor Arena-Hürriyet)

neyse feghouliye dönelim.moura beni ilgilendirmiyor.

Pc oyunu demişken.
Tff her yıl futbol oyunu çıkarsa orijinal spikerler ile ve saire. Makul ucuz bir fiyat bicsin. Gelirleride kulüplere dağıtsın her yıl. Az çok para toplanır her yıl.
10tl yap bilmem kombine alana bedava sun.

daha web sitesi yapamayan adamlar futbol oyunu hiç yapamazlar

....
acee49592ac732e0e0089b81b218c755.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt