Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de aklıma geçen seneki De Jong transferi geldi.Diarra,Teothe (sağlık sorunu nedeniyle olmadi, sonra vefat etti) felan derken bir de Amerika'dan emekli De Jong açıklandı.hadi dedik tüh felan yanlış yaptınız (destekleyen de coktu).Bir de ne görelim.Sozlesme iki yıllık.Yahu kardeşim zaten emekli adamı alıyorsun tempo sorunu olan orta sahaya.niye iki yıllık sözleşme yapiyon.hadi gönder şimdi gönderebilirsen...

imbula imbula
imbula imbula

imbula imbula
imbula imbula

hangimiz sevmedik

İmbula+Denayer gibi bize gelmek için gemileri yakacak topçular lazım. Sarı kırmızı ugruna kan dökecek ve akıtacak müritler bunlar

Gelen gideni alınca piyasada zengin takım izlenimi yarattık galiba. Herifler ciddi ciddi Lucas'ı bize yazmışlar.

Birader bunun futbolcu ismi ile veya kariyeri ile alakalı değil. Sorun çok şuanda özel nedenler diyelim. Niye yazdım onuda bilmiyorum.Üslubunda hoş değil. Başka cevaplar verebilirdim.

Bu başlıkta transferler konuşuluyor, alıntı yaptığım bir önceki mesajın da buna dair; kimin ismini geçse heyecanlanırdın peki?...

Bilmece-bulmaca oynamıyoruz, ne bileyim ben senin 'Özel nedenler' ini?...Üslubum rahatsız ettiyse hiç yazmamışım, forumda yokmuşum farzet, bu kadar basit...

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-İmbula
Feghouli-Belhanda-J.Campbell
Gomis

Öfk resmi hesabı paylaşmış

4e65ba592176d102e61a4f4ac243c835.jpg

Sağ beki hallettik sol bek kaldı. Eğer sola da fişek alırsak defans sorunu hal olur. Maicon-Serdar sırırmaz.

-------------------------Muslera--------------------------
Mariano---------Maicon----Denayer---------Transfer
-------------Fernando-----------Imbula----------------
Feghouli--------------Belhanda---------------Transfer
--------------------------Gomis----------------------------

ateş ediyor resmen

Sağ beki hallettik sol bek kaldı. Eğer sola da fişek alırsak defans sorunu hal olur. Maicon-Serdar sırırmaz.
Dediklerin doğru ama eksik, orta sahaya 2 tane sağlam adam alınmazsa o defans yine ezilir.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Tudor'un Serdar'a hiç şans vermemesi ilginç Bir tane muhabir de sormadı. Sakat mı bu adam? Neden oynamıyor Maicon ile beraber?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt