Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.214
- 24.258
- 3.093
Sofiane Feghouli bence soyadını değil adını kullanalım Sofi![]()
Bitmiş mi kaynak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sofiane Feghouli bence soyadını değil adını kullanalım Sofi![]()
Uğur Karakullukçu: Carole çok formsuz. Ben hala kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Kendini geliştiremiyor.
Denayer gittiken sonra bu adama birseyler oldu
Bunlara peşinen çöp muamelesi yapanlardandın diye hatırlıyorum ki beklenir hani!...
Mesela Serdar Gürler' in iyi bir tercih olabileceğini en başından beri yazıp durmamın sebebi üstteki boldlu kısımdı zaten. Yoksa Dünyada ondan iyi yüzlerce kanat-forvet olduğunu bilmeyen mi var?...
Transfer sezonu Galatasaray için garip seyrediyor. Hep yabancı ve yüksek maliyetli futbolcular peşinde koşmak rasyonel değil. Yerli piyasadan da oyuncu alınması lazım ki kontenjan dolayısıyla, farklı mevkide de olsa bir futbolcunun kadroya girebilmesi belki bizi Selçuk gibi gereksizin birinden kurtarabilsin. Sınırlama bu kadar rahatlatılmışken bile işe yarar uygun maliyetli birkaç yabancı futbolcunun bulunamıyor oluşu ise ayrıca işbilmezliktir; gerek Tudor, gerek yönetim için...
Deniz Türüc'ün sözlesmesi sezon sonunda bitiyor ve ikna edebilirsek sezon sonu Yasin'in yerine Deniz'i yazariz diye düsünüyordum ki Kayserispor garanti ücretini ciddi anlamda artirip 2 sene daha kontrat imzalamis bir kac gün önce.
Suan icin bize gerekli olan ilk 11 oynayacak 2 kanat ve alabilecegimiz yerlilerin hic biri ilk 11 oynayamaz. Maksimum alternatif olur Yasin ve Sinan gibi.
Sinan Gümüs'ün artik adam olacagini sanmistim, yanilmisim Östersunds maci bunu gösterdi. Kendini begenmis Emenike tripleri devam ediyor. Yasin'i de kimse istemeyecegine göre Deniz, Kerim gibi isimleri seneye düsünmemiz gerekiyor.
Ha Benfica gelir 4-5 milyon ateslerse tabiki bunlardan birini hemen kadroya dahil etmek lazim. Kadroda az yerlinin görünmesi hic yerli bekimizin olmamasindandir.
Bunlara peşinen çöp muamelesi yapanlardandın diye hatırlıyorum ki beklenir hani!...
Mesela Serdar Gürler' in iyi bir tercih olabileceğini en başından beri yazıp durmamın sebebi üstteki boldlu kısımdı zaten. Yoksa Dünyada ondan iyi yüzlerce kanat-forvet olduğunu bilmeyen mi var?...
Transfer sezonu Galatasaray için garip seyrediyor. Hep yabancı ve yüksek maliyetli futbolcular peşinde koşmak rasyonel değil. Yerli piyasadan da oyuncu alınması lazım ki kontenjan dolayısıyla, farklı mevkide de olsa bir futbolcunun kadroya girebilmesi belki bizi Selçuk gibi gereksizin birinden kurtarabilsin. Sınırlama bu kadar rahatlatılmışken bile işe yarar uygun maliyetli birkaç yabancı futbolcunun bulunamıyor oluşu ise ayrıca işbilmezliktir; gerek Tudor, gerek yönetim için...
Sinan'i satip Kerim Frei'yi alalim
Uğur Karakullukçu: Yasin kendini C.Ronaldo sanıyor. İlginç bir kafası var, yok bana zam yapın yok beni rahatlatın.
Gerçekten talibi varsa ki hala kuşkuluyum, Sinan' ı hemen satalım. Frei yedekten öteye gitmez, gereksiz olur...
muslera transfer
maicon transfer ahmet serdar
mariano transfer linnes carole
transfer transfer tolga selcuk
yasin sinan belhanda rodrigues gomis eren transfer transfer
kendimizi kandirmayi birakalim. 2 kanat, 2 orta saha, 1 sol bek, 1 stoper ve 1 yedek kaleci gerekli. sol kanat ve stoper haricindeki transferler medyaya göre garanti. listeyi u21 falan tamamlar zaten yeter ki biz bu sablonu tutturalim.
Haklı. Üstelik bu takım 2 senede 89 gol yemiş dolayısıyla Sneijder gitsin ve Carole iyi oyuncu diyen Uğur Karakullukçu kafası ile benzerlikleri var Yasin'in.
bizim 2.kamp nerede olacak bilgisi olan varmı?
Adam iyi oyuncu mu dedi ? Allah aşkına ben mi yanlış program izliyorum yoksa. Diyor ki bi mevki ye para harcıcaksam orta sahaya harcar yeni genç sol beki rekabete sokarım Carole ile.
Beyler Feghouli olayi su :
1. Valencia'dan bedelsiz West Ham'a transfer oldu.
2. 4.5 milyon € imza parasi alacakti West Ham'dan.
3. Her sene 1.5 milyon € verecegiz diye anlasildi.
4. Su ana kadar 1.5 milyon € verildi kendisine.
5. Feghouli'nin 3 milyon € alacagi var West Ham'dan.
6. Feghouli bu parayi istiyor, West Ham vermek istemiyor.
7. Galatasaray 4.5 milyon € bonservis bedeli odemeye hazir. Feghouli'da 4.5 tan 3unu istiyor.
Problem bu iste.