Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis de swanseaden baya para almisti bizden imza parasi almasinin sebebi bu olabilir
feghuliye de versinler ve imzayi attirsinlar Ohalde

Zaten Swansea marsilya'dan 5milyon euro istedi, bize 2.5 milyon € satti.

Bence mantikli

3 milyon west ham verip feghouli her sene 1 milyon euro imza parasi verio 6 milyona bitirebiliriz bu isi.

DFC-7f6XYAAcwlS.jpg

Sadece bu programda değil, hermen her programda öyle son 1 senedir. Havaya girmiş saçmalıyor. Eski Uğur nerde bu Erhan Telli'den hallice Uğur nerde. Birazcık eski Uğur gibi kafayı çalıştırsa şu takımda Sabri'den daha kötü olan Carole nasıl kalır diye sorması gerekirdi.

Olay şu. Ben eski Uğur yeni Uğur bilmiyorum. Adam mevcut durumda izlenebilecek tek yorumcu. Hemde o saçma kanalda. Zaten yakında kaparlar. Bugün de diyor ki ; Galatasarayın 100 m Euro bütçesi yok. Her mevkiyi kalbur üstü oyuncu ile kapatamaz. Carole, yeni bek ile rekabete sokulsun, orta sahaya adam alınsın diyor. Sonra millet gaza gelip sövüyor adama twitterdan.

Duyumcu degilim ama Volkan Sen kesin Besiktasa gidecektir, senol birakmaz onu.

Uğur Karakullukçu: Bak insanlar İmbula soruyor, Fernando soruyor görüyorsun.

Ceyla Büyükuzun: Tamam canım bana niye kızıyorsun.

Uğur Karakullukçu: Sana demiyorum. Orta sahası boş olan bir takım hala transfer yapmadı. Sol bek için yine alternatif var onu diyorum.

:D

Son düzenleme:
Yerli biri alinacaksa, yasinde giderse volkani degil orkan cinari alsinlar. Bjk daha imzalamadi.

Türkiye piyasasından yeril futbolcuya para verilmesi taraftarı değilim. Bence en güzeli altyapı oyuncularıyla tamamlamaktır Türk kontenjanını ki elimizde bulunan oyuncularla beraber yeterli sayıya ulaşılabileceğini düşünüyorum. Bir tane daha Yasin, Tolga falan kaldırmaz bu vücut. Mümkünse kimseyi almasınlar.

Serdar free transfer olacaktı ve diğer büyük takımlar da düşünmüyordu. Şimdi yapılan ve yapılmaya çalışılan transferlere kıyasla 'çerez parası' na almak mümkündü, tutmazsa zarar da edilmezdi...18 için altyapıdan alınacak oyuncular yedek kulübesi için dekor mahiyetinde kalır, yarışmacı bir takımda en fazla bir oyuncuya yer verebilirsin o şekilde, gerçekçi olmak gerekirse...

Fenerde ki Volkanı kapıdan içeri almam. Bursa da ki ise Yasinden iyidir. Bu fark ise tamamen hoca kaynaklı. Yani gelirse fener de ki volkan olarak kalır. Şenolun aklı varsa alır

Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.

Şaka maka biz rovansta gol yersek b.ku yeriz ha

Denayer'in twitter pp önceden de aslan mıydı ? Ve bilgilerinde sarı-kırmızı kalp var mıydı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt