Ben de diyorum ki boş lakırdı ediyor. Galatasaray eksiği olan her mevkiyi kapatacak kalbur üstü adam almayacaksa hiç almasın daha iyi. Zaten yıllardır rekabete girecek, kadro derinliği yaratacak adam ala ala çöp takım haline geldik. Üstelik Uğur efendi madem her bölge kalbur üstü adamla kapatılamaz para yok diyor da neden Wes'in gitmesini doğru buluyormuş? Taraftar tepkisi gelince de gitmesi doğru şekli yanlış kıvırmasını yaptı. Carole için rekabet garabeti uyduran adam Sneijder için de 1 sene daha kalsın, o mevkiye para harcamayın gidip başka bölgeleri tamamlayın demeyi akıl edemedi izlediğim onlarca programda. Geçenlerde Wes'in ayrılmasını mantıklı bulurken saydığı sebepler de bu takımın iki senedir 6. ve 4. olması ve 89 gol yemesiydi. Karşısındaki spiker hanımlar da olayı pek bilmedikleri için o zaman herkesten önce Muslera'nın da bu mantıkla gitmesi gerekmez mi diyemedikleri için sanki mantıklı cümleler kurmuş gibi oluyor ortamda.
Bir de üstüne Carole'ün çok kötü futbolcu olduğunu dşünmüyorum dediği an vasata meyilinin arttığı belli oluyor. Benim için kıstas cümlelerden birisi de bu. Bir adam Carole için bu cümleleri kurarken Sabri'nin gidişini doğru bulamaz bana göre. Yasin'in Carole'ün 5 katı maaş isterim demesini eleştiremez.