Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah bassan gibi adamlari yeni yeni bela ettik basimiza, bence alacaksak ademi alalim kasimpasadan. emre colak etkisi yaratir ve belhandanin alternativi olur.
orkan hali saha oyuncusu, teknigi super ama eksikleri cok
ben izlemistim 3-4 kere falan izlediklerimde iyi oynamıştı. Yaşı genç o yüzden sicak bakıyorum yasinden iyi benim gözümde :D

ostursund macini alamayiz, bari maci satin alsinlar. adamlar yillik 50 bin euro aliyor, verin 5,6 oyuncuya 100 bin basi alalim maci yoksa sezon baslamadan hersey biter

Lazio, Liverpool'dan Lucas Leiva'yı 5.5 milyon Euro'ya transfer etti

Deniz Türüc'ün sözlesmesi sezon sonunda bitiyor ve ikna edebilirsek sezon sonu Yasin'in yerine Deniz'i yazariz diye düsünüyordum ki Kayserispor garanti ücretini ciddi anlamda artirip 2 sene daha kontrat imzalamis bir kac gün önce.

Suan icin bize gerekli olan ilk 11 oynayacak 2 kanat ve alabilecegimiz yerlilerin hic biri ilk 11 oynayamaz. Maksimum alternatif olur Yasin ve Sinan gibi.

Sinan Gümüs'ün artik adam olacagini sanmistim, yanilmisim Östersunds maci bunu gösterdi. Kendini begenmis Emenike tripleri devam ediyor. Yasin'i de kimse istemeyecegine göre Deniz, Kerim gibi isimleri seneye düsünmemiz gerekiyor.

Ha Benfica gelir 4-5 milyon ateslerse tabiki bunlardan birini hemen kadroya dahil etmek lazim. Kadroda az yerlinin görünmesi hic yerli bekimizin olmamasindandir.
Deniz' in sözleşmesi bitmiyordu diye hatırlıyorum. Hatta KS yöneticisi herhangi bir teklif almadıklarını söylemişti. 2018 de bitecek sözleşmesi 2020 ye uzatıldı yanılmıyorsam...

Carole'ün bu takımda 1 dakika daha kalmasına tahammülüm yok benim.

Bir adam şamar oğlanına dönmüş Sabri'nin 15 sezonda kızdığımız ne varsa hepsini 3-5 maça sığdıracak kadar kötü oynarken bu kadar az tepki alması inanılma gerçekten. Sabri bunun yanında Alves.

Persembe gunu Selcuk denen eşek yine 90 dakika boyunca al gülüm ver gülüm yaparak rakibin ekmegine yağ surecektir

Kono da kapandı galiba cilve yapan kızlar gibi adam iki kur yaptı millet mest oldu şimdi adı bile anılmıyor bu transfer dönemi çok acayip birşey ya, mesela geçen senemiydi lucas leiva için millet ölüyordu burada adamı bu sene bedava zar zor lazio aldı kimse adını bile anmadı sadece 1 sene sonra ne oldu çok mu yaşlanmış oldu?

Son düzenleme:
Carole Türk olsaydi tepki daha fazla olurdu baya hatta

Nedense oyle bir algi var, afrikalarda mental eksikligi var. asil mental olarak eksik olanlar turklerdir. bakiniz turk oyunculara.
drogbadaki beynin 1% bziim yerlilerde olsa suan baska bir seviyede olurlardi

hayatinizda zenci tanimayan arkadaslar gelip adamlari yargiliyor.

Drogbada Zenciydi ancak bana gore gelmis gecmis mental olarak en iyi forvet oyuncularindan biri.

selçuk fena yuhalanacak ilk 30 dakikada gol yağmuru yapmaları lazım

Geçen sene avrupadan men yedik diye uzuluyorduk ya iyi ki gitmemişiz yoksa tum dünyaya yine rezil rüsva olacaktık

Carole'ün bu takımda 1 dakika daha kalmasına tahammülüm yok benim.

Bir adam şamar oğlanına dönmüş Sabri'nin 15 sezonda kızdığımız ne varsa hepsini 3-5 maça sığdıracak kadar kötü oynarken bu kadar az tepki alması inanılma gerçekten. Sabri bunun yanında Alves.

Yabancı olduğu için bu kadar az tepki alıyor. Geçen yıl Sabri bile Carole'den iyi performans gösteriyor dediğimde yemediğim laf kalmamıştı.

Kono da kapandı galiba cilve yapan kızlar gibi adam iki kur yaptı millet mest oldu şimdi adı bile anılmıyor bu transfer dönemi çok acayip birşey ya, mesela geçen senemiydi lucas leiva için millet ölüyordu burada adamı bu sene bedava zar zor lazio aldı kimse adını bile anmadı sadece 1 sene sonra ne oldu çok mu yaşlanmış oldu?

Lazio, Liverpool'dan Lucas Leiva'yı 5.5 milyon Euro'ya transfer etti

Bedava değil sanırım

drogbanın yeri ayrıdır kesinlikle ama zenci üst düzey forvet denince ilk aklıma george weah gelir milanda ne esiyordu be adam

Ben de diyorum ki boş lakırdı ediyor. Galatasaray eksiği olan her mevkiyi kapatacak kalbur üstü adam almayacaksa hiç almasın daha iyi. Zaten yıllardır rekabete girecek, kadro derinliği yaratacak adam ala ala çöp takım haline geldik. Üstelik Uğur efendi madem her bölge kalbur üstü adamla kapatılamaz para yok diyor da neden Wes'in gitmesini doğru buluyormuş? Taraftar tepkisi gelince de gitmesi doğru şekli yanlış kıvırmasını yaptı. Carole için rekabet garabeti uyduran adam Sneijder için de 1 sene daha kalsın, o mevkiye para harcamayın gidip başka bölgeleri tamamlayın demeyi akıl edemedi izlediğim onlarca programda. Geçenlerde Wes'in ayrılmasını mantıklı bulurken saydığı sebepler de bu takımın iki senedir 6. ve 4. olması ve 89 gol yemesiydi. Karşısındaki spiker hanımlar da olayı pek bilmedikleri için o zaman herkesten önce Muslera'nın da bu mantıkla gitmesi gerekmez mi diyemedikleri için sanki mantıklı cümleler kurmuş gibi oluyor ortamda.

Bir de üstüne Carole'ün çok kötü futbolcu olduğunu dşünmüyorum dediği an vasata meyilinin arttığı belli oluyor. Benim için kıstas cümlelerden birisi de bu. Bir adam Carole için bu cümleleri kurarken Sabri'nin gidişini doğru bulamaz bana göre. Yasin'in Carole'ün 5 katı maaş isterim demesini eleştiremez.

Wes konusunda en başında beri izlediğim de sürekli dediği gönderilme şeklinin yanlış olduğunu söylemesiydi. Adam benim akrabam değil bişeyim değil. Yani keyfimden burda savunmuyorum ama herkesin kendi fikri var. Ben de Sneijderin gitmesini istemedim tabi ki. Ama carole konusunda katılıyorum adama. Şimdi onun yerine 5-6 milyona adam alsalar seviniriz. Sonra orta saha almazlar ise ne olur ? Selçuk oynamaya devam etse mesela. Yani demek istediğim gerçekten maddi olarak iyi durumda falan değiliz. Eğer ortada bi para var ve bu mevkilere harcanıcaksa ben de orta sahaya ağırlık veririm. Ki bildiğimiz kadarıyla sol bek de bakılıyor ciddi ciddi. Gönül ister ki tabi ki oraya da Mariano gibi bir adam alınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt