Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi nöbetler : - )

transfer var mı?

Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.

motivasyonla ilgili bir sıkıntısı var bence

ya tudor sinani 10 numara oynatirsa?
maicon tekli stoper, ilk macta gorduk kendisini. yilin kazigi olabilir (pek guvenemedim)
carole yine oynatirsa?

bence bu maci kaybedersek, kadronun kalitesizligi degil Tudorun futboldan ciddi anlamda zerre kadar bilgisi olmamasidir

Ya futboldan anlamak ayrı futbolcudan anlamak ayrı bence. Futboldan anlama kısmını tam göremedik Tudor'un, şu ana kadar negatif baya ama Juventus'ta çok uzun süre oynatıp bir Dünyanın en iyi antrenörleriyle çalışmış adam nasıl işine bu kadar yabancı olur enteresan. Bunun dışında futbolcuyu tanıyamamakta var. Selçuk'un kaç senedir kötü oynadığını sen, ben biliriz ama Tudor geçen sene takıma uydu diye düşünür belki. Herif bilmiyor ki bu adam senelerdir küfür yiyor. Yanındaki yardımcıları da onaylıyorsa bu düşüncesini aptal aptal denemeye devam eder. Keza Sinan 10 numarada kaybolur sen, ben biliyoruz ama adam deniyor. Dünyanın en iyi scoutunu getir mesela 15-20 maç izlesin, Sabri'yi senin benim kadar iyi analiz edemez. Biz adamın 300 maçını seyretmişiz yani.

Sakin ol hollandali

Persembe gunu tur icin sinerji sart,ceza almani istemem

Yalan mi kardes, foruma gelip duyumcu ayagi yapiyorlar, hepsi yalan dolan

Oyle duyumcu mu olunur

Iyi bende duyumcu olayim

Galatasaray futbol takimina en az 1 tane transfer yapacak.

Yav he yunus emre kilinc ismi yunus emre bahcivan yapip gelmissin foruma

Gecen sezon remy gelecekti hani, bos yapma 1ader

Kim Remy diye konuştu pardon? Mesajı göstermeni bekliyorum.
Dediğin kişiyi yakından uzaktan tanımam. Bir yerlerinden uydurma dostum :) Dün sabah burada hiçbir şey söylenmemişken benim yazdıklarımın akşamında önce Ali Naci Twitter'da aynılarını yazdı. Geceye doğru Şeref Aydın foruma gelip benim dediklerimi söyledi neredeyse.

Volkan Şen hakkında açıklama yapmak lazım. Kulübe önerildi evet bizimkiler sıcak bakıyor. Lakin taraftar tepkisi yüzünden bekletiliyor. Feg, Fernando ve İmluba transferlerinden bir veya birkaçı tamamlandıktan sonra Volkan'ı da araya sokmaya çalışacaklar tepkinin az olması için.
Feghouli,Imbula,Fernando gelsinde degil Volkan Sen, Umut Bulut'un bile geri dönmesine raziyim

dogru gayet güzel seyler ama bunları profesyonel futbolda yapan kisiye sportif direktör diyorlar

milletin ve benimde sövdügüm sey tudorun hocalık özellikleri yok gibi bisey ne oyun okuma var ne dogru kadro ne dokru taktik ne oyuncu iletisimi

karabükte övdügümüz tudorla bile alakası yok oyunu bile okuyamayan adam galatasarayda tutunamaz zaten

Riekerink ve Hazmanın neler yaptıklarınıda gördük Cavanda gelsin,evladımızı üzmeyelim,Gignacı vetolar,Joseler-Sigtorsonlar falan filan uzar gider.Tudorun hiç değilse bir futbol vizyonu var aldırdığı veya en azından istediği isimlerde bir seviye var muhteşem takım oluruz falan demiyorum sadece bu konuya değindim belkide kafasındaki futbolu oynatmak için Karabükte olduğu gibi bir transfer dönemi ve kendi kadrosuna ihtiyacı vardır kim bilir?

kim remy diye konuştu pardon? Mesajı göstermeni bekliyorum.
Dediğin kişiyi yakından uzaktan tanımam. Bir yerlerinden uydurma dostum :) dün sabah burada hiçbir şey söylenmemişken benim yazdıklarımın akşamında önce ali naci twitter'da aynılarını yazdı. Geceye doğru şeref aydın foruma gelip benim dediklerimi söyledi neredeyse.

ziyaaaaaaaaaaa

ugur güzel konustu artik bu kadroyu tudor kurdu sezonu götürmeli artik.
hoca degistir nere kadar.
eger basarili olamasa yönetim gider.

Son düzenleme:
Adamin isi gucu yok, hemen buna yetistiriolar haberleri buda burda yazio, tabi yersen.

Ben onun kadrosu bunun kadrosu olayına pek inanmıyorum. Bence iyi hoca iyi oyuncularla her türlü başarılı olur.

5QaJyD.jpg

s.a.

DE7N5anWsAA9d09.jpg

as

Onun gibi medya da bir isim çıkınca hemen yorum yapıyorsunuz ondan sordum.

Medyaya düşmeyen isim hakkında konuşmak yanlış çünkü. Düşmeyen isim hakkında ciddiyet yoktur. Ufak bir yoklama yapılır ciddiyeti olursa zaten direk medyaya düşüyor. Şeref'te söylemişti dün. Ha düşmeyen isimlerden istiyorsanız bir tanesini vereyim. Lingard için kiralama fikri mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt