- 27 Ocak 2010
- 59.369
- 30.972
- 3.523
iyi nöbetler : - )
transfer var mı?
transfer var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole bence iyi topçu beyler, o adama ne oldu bilmiyorum ama 5 metreye pas atamamasının kötü futbolculuğuyla alakası yok bence. Aşırı idmandan falan olabilir. İlk senesini hepimiz biliyoruz az çok, bunun dışında adamın ayağı çok iyi aslında. Top kontrolü, soğukkanlılığı falan ama geçen seneden beri çok kötü oynuyor nedense.
ya tudor sinani 10 numara oynatirsa?
maicon tekli stoper, ilk macta gorduk kendisini. yilin kazigi olabilir (pek guvenemedim)
carole yine oynatirsa?
bence bu maci kaybedersek, kadronun kalitesizligi degil Tudorun futboldan ciddi anlamda zerre kadar bilgisi olmamasidir
Sakin ol hollandali
Persembe gunu tur icin sinerji sart,ceza almani istemem
Yav he yunus emre kilinc ismi yunus emre bahcivan yapip gelmissin foruma
Gecen sezon remy gelecekti hani, bos yapma 1ader
Feghouli,Imbula,Fernando gelsinde degil Volkan Sen, Umut Bulut'un bile geri dönmesine raziyimVolkan Şen hakkında açıklama yapmak lazım. Kulübe önerildi evet bizimkiler sıcak bakıyor. Lakin taraftar tepkisi yüzünden bekletiliyor. Feg, Fernando ve İmluba transferlerinden bir veya birkaçı tamamlandıktan sonra Volkan'ı da araya sokmaya çalışacaklar tepkinin az olması için.
Yalan mi kardes, foruma gelip duyumcu ayagi yapiyorlar, hepsi yalan dolan
Oyle duyumcu mu olunur
Iyi bende duyumcu olayim
Galatasaray futbol takimina en az 1 tane transfer yapacak.
dogru gayet güzel seyler ama bunları profesyonel futbolda yapan kisiye sportif direktör diyorlar
milletin ve benimde sövdügüm sey tudorun hocalık özellikleri yok gibi bisey ne oyun okuma var ne dogru kadro ne dokru taktik ne oyuncu iletisimi
karabükte övdügümüz tudorla bile alakası yok oyunu bile okuyamayan adam galatasarayda tutunamaz zaten
Yunus Bey Quakerboy siz misiniz?
kim remy diye konuştu pardon? Mesajı göstermeni bekliyorum.
Dediğin kişiyi yakından uzaktan tanımam. Bir yerlerinden uydurma dostumdün sabah burada hiçbir şey söylenmemişken benim yazdıklarımın akşamında önce ali naci twitter'da aynılarını yazdı. Geceye doğru şeref aydın foruma gelip benim dediklerimi söyledi neredeyse.
Değilim tabii ki. 2 yıl önce kulübümüzün sosyal medya görsellerini hazırlayan kişiyim. Bizimde kulüp içerisinde tanıdığımız birkaç kişi var elbette.
ziyaaaaaaaaaaa
Onun gibi medya da bir isim çıkınca hemen yorum yapıyorsunuz ondan sordum.