Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0799172dae43586c0edec439c3a10a20.jpg

Orta sahaya 2 adam alıp sol kanatta yasin/garry kazmalarından birini izleyeceğimize, fernando veya imbulayı alıp yanına tolga dingilini koyalım sola adam alalım daha iyi

Bu nedir arkadaş, yuh. 2 Kritik transfer iptal mi ?

he iptalmiş.Belliki kaç zamandır pazarlık yapılmış vs. belliki anlaşılmaya çalışılıyor,şimdi bir anda vazgeçmişler gördün mü sen.

T.D bırakmak istememesi bir zorluk çıkarır, umarım alırız ama görücez.

acaba imbula Galatasaray'a gelmek icin rest cektigini biliyor mu

Biliç Galatasaray biran önce alsin diye yaptı bu hamleyi galiba
Çünkü süreç haddinden fazla uzadı
Satmayacak klüp pazarlık yapıp anlaşmaz
Zaten oyuncu aldılar yeni oraya

Yasin öztekin'i bjk'ya götürme operasyonu var, bakalim ne olacak.. bende merak ettim

Saffet Ulusoy yazmış inşallah gerçekleşmez gidiyorsa yurt dışına gitsin

Feghouli transferi yattı mı ? 25 gündür bi adamı alamazsan yatması gayet normal. Cılkı çıkmıştı yönetimi tebrik ediyorum beceriksizler

Feghouli ve imbula'nın yalan oldugunu anladilar yagli surat, hemen nevzat'a soyle yeni isim sursun piyasaya.
EPL bitti bence, baska ulkeye yonel 1 ay da oyle oyalarsin sezon baslar iste. Aynı numarayı 3 sene ust uste yedirdigin icin bir puro yakabilirsin ardindan.

@Berkan Yavuz
Seneye bizim ne yapip edip su Carole, Linnes ve mümkünse Rodrigues'ten kurtulmamiz lazim.

Özellikle sag ve sol bek pozisyonunda 4 yabancinin olmasi cok sacma.

18 kisilik mac kadrosunda 11 yabanci bulundurabiliyoruz. En iyisi bu hakkimizi komple ilk 11'den yana kullanmak.

Ömer Ali Şahiner ve Ömer Bayram bu ikisi kadar oynar. (Özellikle Carole ne oynuyor ki zaten)

Kanat alternatifi olarak Serdar Gürler, Bilal Basacikoglu, Deniz Türüc ve Kerim Frei gibi isimler Rodrigues'ten daha fazla is yapar diye düsünüyorum.

Paok'un 400 bin euroluk oyuncusuna bir sürü para verdiler.

14 yabanci hakkimiz var diye olur olmaz her yabanciyi almamak lazim.

Ha kalan 3 kontejan icin de u17-18-19-20 turnuvalarinda falan is yapmis ucuz gencler olabilir biri tutarsa iyi paraya göndeririz ama maddi külfete girmeye gerek yok

Katılıyorum Murhan. Bek pozisyonu için 4 tane yabancı oldukça lüks. İlk 11 için 1 tane sağ bek, 1 tane sol bek alırsın yabancı. Yedekleri Türk olur. Yedek bek olarak geçen seneden beri Ömer Ali ve Emre Taşdemir'i yazıyorum zaten ikisi de Türkiye kupası maçlarında veya sakatlık, ceza durumunda idare eder.

Kanat için de 2 yabancı yedekleri de Yasin ve Kerim olabilir. 4 tane adam yeter toplamda. Rodrigues bu sene de bir aşama kaydedemezse seneye şutlanır zaten.

Takımda kalmak istemiyormuş feghouli
Idmanlarda ve maçta çok isteksiz olduğu söyleniyor west ham forumlarında

bırak allah aşkına quaker falan, olup bittikten sonra, girdiği duyum her yerde çalkalandıktan sonra yazıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

feghuli imbula hepsi yalan zaten renkdaşlar, adam osterdund maçına kadar oyalama yapmak istedi ama onu bile beceremedi. elenince bahanesi hazır, aslında anlaştıkta falanda filanda sonra oyuncu biz elenince vazgeçti diye hikayeler başlayacak. zaten tudorda gidince gündem baya bi değişir, sonunda volkan şen falan gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt