Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su dakikadan sonra takimlar kolay kolay ise yarar oyuncusunu birakmaz, kamplar basladi takimlar kuruldu.

Dogru transfer stratejisi buyuk takimlarin kampa dahil etmedigi dislanmis oyuncular ile ilgilenmek, fernando bu baglamda guzel bir hedef ama bircok ilgilenen kulup vardir, cingene pazarligina girersek ucup gidecektir. Avrupa'da alabilecegimiz iyi bir kanat oyuncusu yok malesef (habercilerin fantastik Moura haberi de piyasada isim olmadigini teyit eder nitelikte), o yuzden Volkan'i bitirmek mantikli bir hamle olacaktir, ligi de taniyor. Elimizde 3 kanat var ve ikisi zam istiyor/gitmek istiyor, endise verici bir durum. O gitsin, bunu satalim, su les, oteki cop derken kadro kuramayacak hale gelecek takim.
Katilmiyorum,butun takimlar genel anlamda coplerndisinda herkesi kampa goturup kamp sonrasi aldiklari alamadiklari futbolculara gore kadro sekillendirmesini transfer sezonunun sonuna kadar devam ettiriyor. Kaldi ki taribte herhangi bir Turk takiminin Agustos öncesinde tum transferleri bitirdigine bu yasima kadar sahit oldugumu hatirlamiyorum varsa da tek tuk tur. Yasima da az degildir :) Ozetle bu tarz varsayimlari gercek disi buluyorum(Örneğin Avrupa'da oynamayan takıma iyi yabancı futbolcu gelmez klisesi bkz.2011-2012sezonu Galatasaray kadrosu)

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

günayamadı gene

DE4q3R6W0AESE73.jpg

Her yıl sokağa atılan 20 milyon euro.

benim anlamadıgım bu stoke city denen capsız takım neden göndermiyor bu adamı zaten oynatmıyor,düsünülmüyor tutmanın mantıgı ne,giren yine kendilerine olacak

fenei nasıl üst sıralara yazıyorsunuz hayretle izliyorum..Bizim göremediğimiz birşey mi var..bir kanat dirar diğer kanat alper potuk..ortada joseph ekici valbuena .. bunlardan bir cacık olmaz fantazi kurmayın

fenei nasıl üst sıralara yazıyorsunuz hayretle izliyorum..Bizim göremediğimiz birşey mi var..bir kanat dirar diğer kanat alper potuk..ortada joseph ekici valbuena .. bunlardan bir cacık olmaz fantazi kurmayın
valla çok şey söylenir aslında ama susuyorum cidden bazı yorumlar irrite ediyo adamı daha lig başlamadan havlu atmış bazıları

henüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.

Demiş quakerboy rerererarara'da. Umarım yatmaz bu iş.

Ruhum daraldı gene sabah sabah. Kimi alcaklarsa alsınlar artık yemin ediyorum baydı şu orta saha ve sağ kanat muhabbeti ulan 1 oyuncuyu almak için 25 gün 30 gün pazarlık mı sürer ya satarsın yada satmazsın alırsın yada almazsın bu ne fiyatı bellidir pazarlık yapılır gelir yada gelmez 20 25 gün pazarlık mı olur ne feghouliymiş arkadaş gelecekse gelsin alacaksak alalım alınmıcaksa gelmicekse sağ kanat oyuncusu mu bitti gitsinler araştırsınlar bu ne saçmalık ya.

Birkac anadolu takiminin hucum oyunculari:

goztepe : gouffran, ghilas, scarione, jahovic
osmanli : ndiaye, aminu, serdar gurler, cheick diabate
konya : omer ali, ezekiel, traore, bajic
antalya : maicon, menez, el kabir, eto'o
kayseri : deniz turuc, bia, welliton, asamoah gyan
Galatasaray : balhanda, yasin, garry, gomis

bir analiz yaparsak:
-tarafsiz gozle baktigimda bizim dortlunun diger hicbirinden fersah fersah ustun oldugunu dusunemiyorum.
-4. oldugumuz gecen sene bizi ayakta tutan hucum gucumuzdu (bruma, sneijder, poldi)
-futbolda en onemli bolge ve en cop bolgemiz olan ortasahada gecen seneki les oyuncularin 1 sene daha yaslanmis halleri var
-takimdaki ortam desek daha sene baslamadan avrupa'dan elenmissin, tum enerji bitmis, daha yaz ortasinda bircok kaosla bogusmussun
-hoca ? guvenen bir allahin kulu yok, egolu, taktik bilmez birisi.
-yonetim ? destekleyen fanboylari olsa da cok saglam durduklari soylenemez.

Gercekten merak ediyorum nasil bir sezon bizi bekliyor. Hayal edemiyorum, bir senaryo kurayim diyorum ama yarisinda moralim bozuluyor vazgeciyorum.

Bu sezonun tek iyi yani yagli suratin son senesi olmasi, sonra kullerimizden dogacagiz insallah.

Birkac anadolu takiminin hucum oyunculari:

goztepe : gouffran, ghilas, scarione, jahovic
osmanli : ndiaye, aminu, serdar gurler, cheick diabate
konya : omer ali, ezekiel, traore, bajic
antalya : maicon, menez, el kabir, eto'o
kayseri : deniz turuc, bia, welliton, asamoah gyan
Galatasaray : balhanda, yasin, garry, gomis

bir analiz yaparsak:
-tarafsiz gozle baktigimda bizim dortlunun diger hicbirinden fersah fersah ustun oldugunu dusunemiyorum.
-4. oldugumuz gecen sene bizi ayakta tutan hucum gucumuzdu (bruma, sneijder, poldi)
-futbolda en onemli bolge ve en cop bolgemiz olan ortasahada gecen seneki les oyuncularin 1 sene daha yaslanmis halleri var
-takimdaki ortam desek daha sene baslamadan avrupa'dan elenmissin, tum enerji bitmis, daha yaz ortasinda bircok kaosla bogusmussun
-hoca ? guvenen bir allahin kulu yok, egolu, taktik bilmez birisi.
-yonetim ? destekleyen fanboylari olsa da cok saglam durduklari soylenemez.

Gercekten merak ediyorum nasil bir sezon bizi bekliyor. Hayal edemiyorum, bir senaryo kurayim diyorum ama yarisinda moralim bozuluyor vazgeciyorum.

Bu sezonun tek iyi yani yagli suratin son senesi olmasi, sonra kullerimizden dogacagiz insallah.

Transferlere verdikleri saçma sapan paralarla geleceğimizi de yakıyor.

Max 750 bin euro edecek Belhandaya 3.5 milyon euro verdiler daha ne olsun

Yasiniza saygim var tabi ki benden cok biliyorsunuzdur ancak futbol piyasasi degisti, rakamlar cok yukseldi, oyuncu transferi eskisi kadar kolay olmuyor, cunku yerini doldurmak daha pahaliyo patliyor kuluplere.
2011/2012 orneginden gidersek
Elmander: bonservisi elindeydi ve cok erken anlasildi
Selcuk : ayni sekilde
Melo : Buyuk bir takimin kadroda istemedigi fazlaligiydi
Eboue : Ayni sekilde
Ujfalusi : Cok iyi bir teklifle aklini celdik o yastaki bir oyuncunun.

Herseyden ote o yonetim profesyoneldi, bu yonetim ise Clichy'i bile basaksehir'e kaptiriyor.

Katilmiyorum,butun takimlar genel anlamda coplerndisinda herkesi kampa goturup kamp sonrasi aldiklari alamadiklari futbolculara gore kadro sekillendirmesini transfer sezonunun sonuna kadar devam ettiriyor. Kaldi ki taribte herhangi bir Turk takiminin Agustos öncesinde tum transferleri bitirdigine bu yasima kadar sahit oldugumu hatirlamiyorum varsa da tek tuk tur. Yasima da az degildir :) Ozetle bu tarz varsayimlari gercek disi buluyorum(Örneğin Avrupa'da oynamayan takıma iyi yabancı futbolcu gelmez klisesi bkz.2011-2012sezonu Galatasaray kadrosu)

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Yahu ne volkan ı ....

Bütün kuşları s..dik bi leylek kaldı a..satayım

İllede birileri komisyon alacak yine..

Gelmesin arkadas yasin mali oynasin rodriges yeteneksizi oynasın ama volkan travestisi gelmesin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt