Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satin alma opsiyonunu 15 falan yazdirsinlar gerekirse.

biz o parayi zaten vermeyiz de 1 sene imbula 1 sene tolga cöpünden falan iyidir.

imbula istanbulu severse kalmak isteyecektir allem eder kallem eder yine kiralariz bir sekilde melo'da oldugu gibi

juventus'un 25'e aldigi melo'yu 2 sene kiraladik 3.sene bonservisini aldik toplam maliyeti 7m tuttu

imbula'yi da 25'e almislar. almasaydiniz kardesim imbula'ya kimse 15 milyon bonservis bile vermez

2 sene boyunca 2 milyondan kiralasak 4 milyon kazanirlar. 3 senede 8 milyona alirsak simdiki transfermarkt piyasa degeri olan 12 milyona gelmis oluyor

8 milyonu verebiliriz

Son düzenleme:
hani biliç izin verdiydi gelmesine? birde şimdi kalmasını mı istiyormuş?
iyice b.ka sarmaya başladı Feghouli işi.

Bu ismi küçük yazılmış adamlar nedense hep ya kuş oluyor ya da değişik tipler.

sent via GSC

forumda nejat ılgaz feghouliden daha çok konuşulmaya başladı hadi hayırlısı.

@AliNaciKucuk

Şu ana kadar kombineler dahil Östersunds maçı için satılan bilet sayısı toplam 40 bin rakamına ulaştı.... Herkes Türk Telekom Stadyumu'na
1f44d.png
Olması gereken budur.

------------------------Muslera------------------

Mariano-------Maicon------Denayer---Linnes

--------------İmbula-----Fernando------------

Feghouli-----------Belhanda----------Rodriguez

---------------------Gomis-------------------------

Sağ taraf la liga sol taraf ptt 1.lig ayarında ama kurabileceğimiz max kadro bu herhal

"kahpelik yapmak" size normal gelebilir ama benim icin bir kufurdur.
Şimdi Nejat, bana göre de genel anlamda normal bir kelime değil ama senin yaptığın Kahpeçe bir davranış, bu su götürmez bir gerçek.

Şimdi bak kardeşim, fikir özgürlüğü diye bokunu çıkarıyorsunuz. Gel burda dursuna söv, say kimse bişey demez zaten. Forumda bir iki kişi dışında zaten Dursun konusunda hemfikir, kimsenin de gözünün açılmasına falan gerek yok. Hiç merak etme burda ki taraftarın yüzde doksan dokuzu uA gibi satılmış değiller, hepsinin aklı fikri yerinde.

Ama buna ilaveten, zaten herkesin üzgün olduğu bir konuda sen buraya gelip, Galatasaraya çakacaklar dersen, hiç kusura bakma ama o çakıyı çevirip sana çakarlar.

Burası Galatasaray forumu, oyuncu, teknik direktör ve yönetim hakkında eleştirinizi yapın eyvallah ama o kadar, fazlasını yapan her türlü tepkiyi, küfrü hak ediyor. Zaten Galatasaraya şöyle yapacaklar, Galatasaraya böyle yapacaklar, siz taraftar değilsiniz, hainsiniz, takımı sabote ediyorsunuz, bakın bunlar çok olmaya başladı.

Bunlar fikir özgürlüğü falan değil, düpedüz hadsizlik, provokatörlük.

Yedin bir halt, kusura bakmayın bir anlık sinir ile fazla ileri gittim diyeceğin yerde daha hala haklı çıkmaya çalışıyorsun.

Şimdi, bence, biraz edebini erdemini topla, kusura bakmayın biraz fazla ileri gittim de konuyu kapat.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Ya bırak ya ne alternatif sesleri susturması. Alakası yok.

Sen gelip ÖFK Çakar ben de gülerim dersen tepki de çekersin küfür de yersin. Bu kadar kolay.

Bunun alternatif düşünce ile uzaktan yakından alakası yok. Burası Galatasaray forumu, burada böyle birşey dersen herkes sana haddini bildirir.

sent via GSC

Fernando-İmbula ikilisini kurarsak defansif açıdan çok rahatlarızda hücumda zorlanabilir miyiz ben çok izlemedim bu isimleri ne düşünürsünüz?
Simdi ligimize gore yorum yapabiliriz, genel Avrupa da oynanan futbolu baz alarak degisik yorumlarda cikabilir buradan. Simdi ikiside bu ligde, ozellikle bizim gibi takimda cok rahat oynarlar. Ama oynayacagimiz sistem de cok onemli.

Sahsen;

4-1-4-1 tarzi bir oyun anlayisi ile oynasak direk Fernando derim, cunku onun defansif ozellikleri bu lig icin ust seviyede diyebilirim. Ofansif yonu malesef cok iyi degil, ornek vermek gerekirse, Melo daha teknik diyebilirim ama onundeki oyuncularin top becerisi, teknik kapasitesi, calim atma ozellikleri cok iyise, Fernando gibi bir oyuncuya sahip olmak onemli olur benim futbol anlayasima gore.

Ama diyelim ki, orta saha da 2 tane adam yan yana oynayacak, yani klasik on libero yok bu sistemde;

Eger iki oyuncuyu birden alirsak, ofansif oyunda uretkenligimiz azalir ve top bizdeyken, kapanan takimlarsa karsi zorlaniriz cunku bu oyuncularin kreatifligi bu tarz oyunlara karsi cok iyi diyemem. O vakit tum yuk Belhanda, ve ofansif kanatlarda oynayan oyunculara kalir. Gobekten de oyunu acamayiz bu sekilde. Mesela bu durumda Lemina harika olur ama onu da alamayiz bence.

Imbula'nin one dogru oynamasi ve top teknigi Fernando'dan biraz daha iyi olmasindan dolayi ben onun alinmasindan yanayim. Hem 5 yas daha genc hemde solak bir oyuncu olmasi bir avantaj benim gozumde. Kisisel fikrim, ilk 11 de en az 2-3 tane solak oyuncu olmalidir herzaman.

Ilk 11 de solak oyuncu gormeyince hic sevmem ben o takimlari :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt