Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.984
- 24.617
- 3.198
haddimden fazla gsarayli olduğum icin tatilimi birakip gsarayim icin istanbul a geldim.okey cimbom lets go
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Galatasaray lı değilse normal değil mi kardeşUlan geleceğimizin kurtulması için yarın yenilmemizi isteyebilirsin bunu anlarım da
Hangi GALATASARAYLI yenilgi yerine çakacaklar kelimesini kullanır ki aklım almıyor
İnsan gerçekten hayret ediyor...
Dipnot: Ayrıca çakacaklar filan geçin bu işleri
UNUTMAYIN GALATASARAY, ADAMA PİS KOYAR
Zamanında biz onların ağababalarına koyduk yine koyarız evelallah

haddimden fazla gsarayli olduğum icin tatilimi birakip gsarayim icin istanbul a geldim.okey cimbom lets go
Kagit uzerinde guzel dursada pratikte nasil olur kestiremiyorum. Feghouli mesela cok gol atan bir oyuncu degil, Belhanda da degil, Konoplyanka iyi oynarsa en az 10 gol atar diyelim.Dediklerinize katılıyorum ama örneğin
_____Fernando____İmbula_______
Feghouli____Belhanda____Konoply
____________Gomis____________
Bu tarz bir ikiliyi böyle tolore edebiliriz bence ön taraf çok kreatif olur orta sahada öndeki yumuşaklığı kapatabilir,tabi böyle 4 tane iyi oyuncu alabilirmiyiz bilmiyorum.
rakiplerimizden 3 kati daha fazla para harcadik su ana kadar hala ortada adam akilli bir kadro yok
Uzaklaştırma haksızlık olur. Göbekli-Çürük portakal-Leşçuk-Tarator-Parator-Botokslu vs vs gibi hakaretleri kullananlar adam çakacak dedi diye ceza almasını istiyorlar.İsteyen istediğini kullanır,umrumda değil ama adilce karar vereceğinizden eminimRenktaş aklı başında birine benziyorsun. Haddim olamadan sana naçizane tavsiyem engellemen.
Keramettin TANRIVERDİ Emrah Yıldırım
Sizden ricam bu arkadaşı, en azından bir kaç günlüğüne, forumdan uzaklaştırın. Tamam herkes fikrini özgürce yazsın ama hiç kimse çocuk yaşta değil, provokasyon ile fikir özgürlüğünü ayırabilecek yaşta. Bildiğim kadarıyla dün yazdığı provokatif mesajlar raporlandı.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Katılıyorum çünkü 3 kat daha çöp bir kadroya sahibiz. hatta rakiplerimiz değil sadece .,osmanlı takımının bile daha iyi oyuncuları vardı.
50 bin küsür mesajı var adamın Has Galatasaraylidir kendisi.20 bin mesajı geçince zaten hafiften trollesme başlıyor bu doğal bir süreç.Nejat Ilgaz Galatasarayli olamaz. Onu hala bu forumda tutmak nasıl birsey ya?? Yarın elenirsek gelecek dalga geçecek ben dedim, hahaha yapacak. Yazıklar olsun
Feghouli Imbula ve Fernando gelirse Bajiçi de alıp 442ye geçebiliriz
Illa 4231e gerek yok