Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Geniş rotasyonda mutlaka 3-4 maç katkı verir de,baskıyı kaldıramayan bir oyuncu en olmadık yerde mahvedebilir de bizi.
Sinan'dan daha kötü çıkmaz eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geniş rotasyonda mutlaka 3-4 maç katkı verir de,baskıyı kaldıramayan bir oyuncu en olmadık yerde mahvedebilir de bizi.
Öyle olması lazımAtletico maçıydı yanılmıyorsam. Hatta bi golden önce Griezmann'ı kaçırıp golü yememize neden olmuştu.
Normalde onu pek sevmem ve tutturamıyordu ama bu sene biliyor gibiAşkın ateş imbula fegholi ve Fernando ya müspet demeye getirmiş resmen. Bunu bilsin aşkın ateş transfer forumu diye değiştirmek gerekir buraları
Bizim alt yapımız yine en iyisi Türkiyenin halen diye düşünüyorum .yanlış anlaşılmasın ben altyapıya karşı biri değilim ama her sene böyle haberler çıkıyor. özellikle forumda öyle bir yüceltiliyor ki oyuncular zannedersin messi'nin 18 yaşındaki hali. ama sonuç senelerdir hep hüsran oluyor. altyapımız profesyonelce yönetilmiyor, altyapıdan hariç türk futbolcusunun kafa yapısı bozuk. en son örneği fenerbahçe altyapı oyuncularının birkaç hafta önceki davranışları. 5-10 senede anca doğru düzgün adam çıkıyor. bu ihtimale güvenip yola çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. elde kaliteli olduğu düşünülen oyuncu varsa gönder bir takıma 1 sene oynasın. zaten kaliteli kumaşı varsa gelişir, gelir gelecek sene 11 oynar. ama genelde gidenlerin hiçbiri geri gelmiyor.
Ansızın aklıma H.Balta'nın ön libero oynadığı CL maçı aklıma geldi.
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 oyuncu onlar hikayeBu şey olayınıda anlamıyorum maça kadar taraftarı yatıştırmak için isim atıyorlar maça gitsinler diye falan.Yahu Gomis,Belhanda,Maicon,Marianoyu biz almadıkmı daha transferler gelecek diyen bir başkan ve Tudorun en az 7 transfer falan dediğinide unutmamak lazım üstüne bir sürü oyuncu gitti sayı artmıştır bile sezonu biz çoktan açtık transfer bekleme lüksümüz yok oyuncu alacaksak yakın zamanda alacağız maçla ilgisi yok
* selçuk transferi tamamen aysal kazığı bir transferdir lobi kaynaklıdır o apayrı bir mesele .
* carole ilk geldiğinde gayet iyiydi ama rakibi olmadığından ilk 11 garanti oldugundan takım da 2 senedir koptuğundan hepten boşverdi.
* owen , mbapbe , carvahal gibi adamlar profesyonel maç ayarında birçok maça çıkıp pişiyorlar . bizde 23 yaşındaki adama gelişime açık genç denirken owen 18 yaşında milli maça çıkıp coşuyor . yani onlar potansiyeli çok erken yaşta fark edip işlemeye başlıyor. oysa adamlar için sürpriz değil.
* tüm alt yapılar kötü çünkü fazla emek verilmediği gibi taraftar da buna çanak tutuyor. adam bir maça çıkıp hata yapsa ana bacı dümdüz gidip herifi hayata küstürüyorlar .adam korkudan maça konsantre olamıyor .
bu yüzden hep hazır ve maalesef genç olmayan oyunculara yönelmek zorunda kalıyorlar.
* futbol akademisi bu anlamda buna mahkum .
Oh beBenfica, sözleşmesi 30 Haziran'da sona eren Eliseu ile bir yıllık yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu.
Dönmesin kardeş artık şu kısır döngüden kurtulalımistifa etse ve yuvasına dönse buralar yıkılır ahh keşkee
Ft hayatta istifa etmez hatta bundan bir mağduriyet yaratıp TFF sözleşmesi uzattırılabilir.
Umarım dayak yeme görüntüleri düşer de biraz olsun kibri egosu törpülenir.
Ft hayatta istifa etmez hatta bundan bir mağduriyet yaratıp TFF sözleşmesi uzattırılabilir.
Umarım dayak yeme görüntüleri düşer de biraz olsun kibri egosu törpülenir.
Uzun lig maratonun da bakmak lazımYarın Belhanda için tam bir sınav..Turu geçersek ve eğer katkı yaparsa bütün ön yargıları yıkar
Selcuku Adnan Polat almisti daha ortada Aysal falan yokken. Daha dogrusu ön sözlesme yapmislardi 2010/11 sezonunda.
Bu mevzu eğer doğruysa, ki doğru. Ben bırak basın toplantısı düzenlemeyi, kameraların karşısına geçmeye utanırdım. TR futbol direktörüsün, mekan basıyorsun. olaya gel