Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft hayatta istifa etmez hatta bundan bir mağduriyet yaratıp TFF sözleşmesi uzattırılabilir.

Umarım dayak yeme görüntüleri düşer de biraz olsun kibri egosu törpülenir.

yanlış anlaşılmasın ben altyapıya karşı biri değilim ama her sene böyle haberler çıkıyor. özellikle forumda öyle bir yüceltiliyor ki oyuncular zannedersin messi'nin 18 yaşındaki hali. ama sonuç senelerdir hep hüsran oluyor. altyapımız profesyonelce yönetilmiyor, altyapıdan hariç türk futbolcusunun kafa yapısı bozuk. en son örneği fenerbahçe altyapı oyuncularının birkaç hafta önceki davranışları. 5-10 senede anca doğru düzgün adam çıkıyor. bu ihtimale güvenip yola çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. elde kaliteli olduğu düşünülen oyuncu varsa gönder bir takıma 1 sene oynasın. zaten kaliteli kumaşı varsa gelişir, gelir gelecek sene 11 oynar. ama genelde gidenlerin hiçbiri geri gelmiyor.
Bizim alt yapımız yine en iyisi Türkiyenin halen diye düşünüyorum .
Fener bjk ile kıyaslanamaz hiç bir şekilde. Arada inanılmaz fark var bu konuda.

Bu u17 özel bir jenerasyon bence. Bide rierkink Mustafa diye 14 yaşında bir çocuğu oynamıştı hazırlık maçında. Muazzam yetenek. Daha önceki yıllarda ben şahsen hiç bir olumlu cümle kurmamıştım.
İnşallah faydalarını görürüz. Yeni tesisler bitince daha da düzenli ve sağlıklı şekilde alt yapı seviyesini çıkartacak yapıya kavuşuruz inşallah. Mecburuz buna üstelikı kulübün geleceği adına. Dünyada herkes alt yapının önemine farkına vardı artık. City Real gibi takımlar inanılmaz yatırım yapmaya başladı son yıllarda. Bunu ateşleyen de iki önemli faktör oldu. Bşr barça iki ise Almanya Milli takımları.
Almanya federasyonu bir milyarı geçen yatırım yaptı yıllar öncesinde ve inanılmaz geri dönüşünü görüyorlar. Bunuda sadece transfer ile başarı yakalanır diye acı bir ders oldu ama düzeltmeye başladılar işte onlarda. Alt yapı verimi olmadan uzun vadede batmaya mahkumdur büyük hedefleri olan her takım.

Bu şey olayınıda anlamıyorum maça kadar taraftarı yatıştırmak için isim atıyorlar maça gitsinler diye falan.Yahu Gomis,Belhanda,Maicon,Marianoyu biz almadıkmı daha transferler gelecek diyen bir başkan ve Tudorun en az 7 transfer falan dediğinide unutmamak lazım üstüne bir sürü oyuncu gitti sayı artmıştır bile sezonu biz çoktan açtık transfer bekleme lüksümüz yok oyuncu alacaksak yakın zamanda alacağız maçla ilgisi yok
4 oyuncu onlar hikaye

* selçuk transferi tamamen aysal kazığı bir transferdir lobi kaynaklıdır o apayrı bir mesele .
* carole ilk geldiğinde gayet iyiydi ama rakibi olmadığından ilk 11 garanti oldugundan takım da 2 senedir koptuğundan hepten boşverdi.
* owen , mbapbe , carvahal gibi adamlar profesyonel maç ayarında birçok maça çıkıp pişiyorlar . bizde 23 yaşındaki adama gelişime açık genç denirken owen 18 yaşında milli maça çıkıp coşuyor . yani onlar potansiyeli çok erken yaşta fark edip işlemeye başlıyor. oysa adamlar için sürpriz değil.
* tüm alt yapılar kötü çünkü fazla emek verilmediği gibi taraftar da buna çanak tutuyor. adam bir maça çıkıp hata yapsa ana bacı dümdüz gidip herifi hayata küstürüyorlar .adam korkudan maça konsantre olamıyor .
bu yüzden hep hazır ve maalesef genç olmayan oyunculara yönelmek zorunda kalıyorlar.
* futbol akademisi bu anlamda buna mahkum .

Transfer kötü değildi, sözleşmesinin uzatılması kötüydü.

5 yılla uzatıp her sezon daha fazla maaş vermek zorunda kaldık. 120% Kerizlik.

Godfred Donsah neden dusunulmez orta saha icin? Bologna 10 milyon euro istiyor. 21 yasinda ustelik. Italya da cok begeniliyor.

istifa etse ve yuvasına dönse buralar yıkılır ahh keşkee

Yarın Belhanda için tam bir sınav..Turu geçersek ve eğer katkı yaparsa bütün ön yargıları yıkar

Ft hayatta istifa etmez hatta bundan bir mağduriyet yaratıp TFF sözleşmesi uzattırılabilir.

Bu mevzu eğer doğruysa, ki doğru. Ben bırak basın toplantısı düzenlemeyi, kameraların karşısına geçmeye utanırdım. TR futbol direktörüsün, mekan basıyorsun. olaya gel

fterim(1).jpg

Yarın Belhanda için tam bir sınav..Turu geçersek ve eğer katkı yaparsa bütün ön yargıları yıkar
Uzun lig maratonun da bakmak lazım
Şimdi'den bişey demek olmaz

Bu maç ben bir çok oyuncunun şov yapacağını düşünüyorum
Hem rakip zayıf hem kendi taraftarının önünde

Bu mevzu eğer doğruysa, ki doğru. Ben bırak basın toplantısı düzenlemeyi, kameraların karşısına geçmeye utanırdım. TR futbol direktörüsün, mekan basıyorsun. olaya gel

60 yasini gecmis adamsin yav biraz kendine ceki düzen ver artik dünkü adam degilsin sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt