Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund taraftari olarak bunlari demen normal :D

Sana bir sorum olacak ama samimi bir cevap bekliyorum. Eskiden beri Dortmund sempatizani misin yoksa insanlarin cogu gibi 2011 de gelen basarilardan sonra mi?

Ben bu insanlara kendimce Neu-Dortmunder diyorum bilmem katilir misin :)
1995 yılında Dortmund ile tanıştık 1997yıllında şampiyonlar ligi kupasını kaldırdık :)

Adamlar Kameni'yi Fenerbahçe'ye sattı. Yeni kaleciyi Galatasaray'dan aldı. Fotoda Beşiktaş forması var.

Son düzenleme:
cenk gibi anadolu takımı topcusuna bile gol atmayı ögretti ya nekadar sövsemde iyi hoca şenol günes

Cenk herzaman iyi son vuruş santrfordu. Adamın alt yapısı eintracht Frankfurt sonuçta.

Şahsen ben o cl kupası senesi sempati duymaya başladım, muhteşem taraftarları var. Mainz, Hoffenheim, buralar bana yakın olan Bundesliga takımlarının şehirleri, oraya deplasmana geldiklerinde kaçırmam. İki kere dört saat yola Signal Idunaya bile gelmisliğim var.

Ancak bir ara Bremene olsun, Leverkusene olsun sempati duymuşluğum var, Türk oyuncuları sebebi ile, özellikle Yıldıray Baştürk.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şahsen ben o cl kupası senesi sempati duymaya başladım, muhteşem taraftarları var. Mainz, Hoffenheim, buralar bana yakın olan Bundesliga takımlarının şehirleri, oraya deplasmana geldiklerinde kaçırmam. İki kere dört saat yola Signal Idunaya bile gelmisliğim var.

Ancak bir ara Bremene olsun, Leverkusene olsun sempati duymuşluğum var, Türk oyuncuları sebebi ile, özellikle Yıldıray Baştürk.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yildiray Berlin de ne döktürüyordu be Marcelinho reis ile beraber.

Sirf Marcelinho yüzünden Berlin maclarini izlerdim hep. Hatta iki tane Hertha Berlin formam var, birisini Berlin-Galatasaray macina gittigimde almistim.

acaba schalke defans ve ortasaha almayı düşünüyor mu?düşünmüyosa düşünmeli.ortasahası ve savunması çok çok kötü.naldo maldo ne öyle yav...forveti de yok galiba.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Aslında bakarsan ben bvb ye de sadece sempati duyuyorum. Galatasaray'ımızın bazı maçlarında olduğu gibi güm güm heyecan tutku hiç bir vakit oluşmadı bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt