Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değilim tabiki. Bok gibi resmen maalesef.Deutschland'dan memnun degil misin
Fener anca talip olur zaten. Santos 3e 5e yedirmez o adamı2018 de Barca ya gidecek diyorlardı.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Son donemlerde iyice mala bagladilar. Hele o andre gomes malina dunya para gomduler.Barça bizden züğürt gibi hareket ediyor))))
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas bayagi kisa olmus![]()
Feghouli de gelse zaten halimiz harap olur. Belhanda yla ikisi giderse sezon ortası gol mol atamayızSezon ortasında yapılması nedeniyle Avrupa kulüplerinin kâbusu olan Afrika Uluslar Kupası artık Haziran-Temmuz aylarında yapılacak
Değilim tabiki. Bok gibi resmen maalesef.
İş ve saire ok de hiç bir şey yok buralarda bana göre. İnsanları desen soğuk. Miami beach yok mesela![]()
Verratti'nin yeni menajeri Raiola olduğuna göre Barca kulübü bunun uzerine bir bardak soğuk su içebilir.
En sevmedikleri adam çünkü, hele ki Zlatan oradan ayrıldıktan sonra baya kötü laf ettiler.
Ve aleykümselam volkan şen den haber ver rtaş. Gelio mu bu ağlak suratSelam beyler FT bıdı bıdı yapmış yine
Selam beyler FT bıdı bıdı yapmış yine
Veya Juventus alır.Pogba-verratti orta sahasi hayirli olsun.
Amerika ya gitme fırsatını yakaladım bir kaç kere. Çok farklı türlü insanlar mevcut aslında. Çok büyük sonuçta orası.Turklere kiyasla Amerikalilar da soguk
Havaya aldanma; Almanya en azindan sosyal devlet, vatana yakin
Ama gurbet zor rtas, kolay gelsin
Ve aleykümselam volkan şen den haber ver rtaş. Gelio mu bu ağlak surat
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
A.s duyum var mi ?
O zaman bu tereyağı 2-3 yabancı transferin bitmesini bekliyor. Arada kaynatacak o beyinsizideYağlı surat bunu başımıza saracak gibi.
Maalesef dostum çok önemli bir şey olmadıkça bir şey yok.
Veya Juventus alır.