Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence maçtan önce transfer açıklamayacaklar.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Traore'ymiş.Yuh adam 29 yaşındaymış. Ben 21-22 yaşında sanıyordum.
Ha onu mu kast ediyordun. Evet 29 yaşında, bayağı genç duruyor yüzüne tavırlarına falan bakınca.

O da çok sakatlanıyor ya yoksa çok iyi kanat oyuncusu.

sent via GSC

Evet fatih yatırım yapacaksan gel yanıma şuan elime bir ev geçti 189 bin Euro 5 kiracısı var ogrenci aylık 2500€ kira bırakıyor 5 kiracıdan. Kredi ler şuan cok düşük 1.35% den veriyorlar 15 seneye yayarsan 1400 Euro verirsin aylık sana 1100 Euro kar kalıyor.
Emlak yatırımlardan anlamam hele ki Fransa'da olacaksa hiç bulaşmayalım Leo.
Fransızcam iyi değil :)
Yatırım işlerinden uzak duruyorum zaten. Gerek duymuyorum. Kiracı ile uğraşacaksın bide bilmem neyiyle. Mesleğimde yeterince kazanıyorum ve yoğun olduğu dönemlerde de stresi yeterince yetiyor. İlginen arkadaşlar olur yinede belki.

Ha onu mu kast ediyordun. Evet 29 yaşında, bayağı genç duruyor yüzüne tavırlarına falan bakınca.

O da çok sakatlanıyor ya yoksa çok iyi kanat oyuncusu.

sent via GSC
Ben O'nu kupa maçlarında izlemiştim baya gözüme çarpmıştı. Büyük bir takım alır diye düşünmüştüm ama yaşı baya varmış.Naby Keita'yı biliyorum. Lpool 75 milyon euro vermiş ama Leipzig kabul etmemiş.

beyler uzun zamandır bu transfer muhabbetlerinden uzak kaldım
bana takip etmeye deger birkac isim önerebilir misiniz
mumkunse ciddi, guvenilir ve takma isim kullanmayan birileri olsun

Ben O'nu kupa maçlarında izlemiştim baya gözüme çarpmıştı. Büyük bir takım alır diye düşünmüştüm ama yaşı baya varmış.Naby Keita'yı biliyorum. Lpool 75 milyon euro vermiş ama Leipzig kabul etmemiş.
Gladbacha gelmeden önce bayağı gözden düşmüştü Stuttgart da. Bedava geldi Gladbacha ve piyasa yaptı tekrardan.

Etmediler evet ama sanırım seneye kontratındaki opsiyona göre daha ucuza gidebiliyormuş. Ya da ondan sonraki sene tam hatırlamıyorum nasıldı.

sent via GSC

3 de roma psg maci var ha

Toulouse Max Gradel için teklif sunmuş aslında biz sulanabiliriz

İmbula-Fernando-Feghouli 3lüsünü açıklasınlar ondan sonra bakarız diğer isimlere,toplam 10 transfer olacak eylüle kadar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt