Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Tolga'nın pozisyon ve yetenek itibariyle defans yönünü yapması gerekiyor. Ama Selçuk o kadar saklanıyor ki Tolga sanki işleyen sistemi bozup birşeyler deniyormuş gibi görünüyor.

Atiba veya Topal niye hücumsal olarak eleştirilmiyor mesela , yanındaki isimler iyi çünkü görevlerini yapıyorlar bir katkı sağlarlarsa extra oluyor.
Eleştiri olsun diye söylemiyorum Tolga ile ilgili düşüncelerimi söylüyorum sadece Taha kardeş. Sanki heran bir hata yapacakmış gibi duruyor. Hele geçen seneki o penaltı pozisyonları hala aklımda. Selçuk'a gelirsek eğer miadı doldu kesinlikle gitmeli. Gitmiyorsa yedek olmalı.

Costa denen eleman menajer önerisidir. İlgilendiğimizi zannetmiyorum.

Sağ beki Mariano olan takımın sol bekinin bu kadar anlamsız bir isim olması saçma olur. 29 yaşında adam , gençte değil.

Eleştiri olsun diye söylemiyorum Tolga ile ilgili düşüncelerimi söylüyorum sadece Taha kardeş. Sanki heran bir hata yapacakmış gibi duruyor. Hele geçen seneki o penaltı pozisyonları hala aklımda. Selçuk'a gelirsek eğer miadı doldu kesinlikle gitmeli. Gitmiyorsa yedek olmalı.

Yok yok haklısın , zaten katılıyorum . Ama insanlar bütün ihaleyi ona yıkıyor onu anlatmaya çalışıyorum.

Costa denen eleman menajer önerisidir. İlgilendiğimizi zannetmiyorum.

Sağ beki Mariano olan takımın sol bekinin bu kadar anlamsız bir isim olması saçma olur. 29 yaşında adam , gençte değil.

Hucuma cok cikan bi bek marianoyla tarzlari benziyo. Tudor iki beki de hucumcu istiyo olabilir. Tabi orta sahanin saglam olmasi lazim yoksa sicariz :)

Gomis'i ayrı bir kenara koyarsak diğerlerinin alayı çöp tabi buna Tolga'da dahil. Çalım yok,şut yok,asist yok,skor yok. Sadece koşuyor. Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsun eğer saydığımın hepsini az buçuk yapacaksın.

Calim konusunda yaniliyorsun, bire birde en iyi merkez oyuncumuzdu gecen sene, buna sneijder de dahil. 85% oran ile 1.5 calim atiyordu mac basina, bu bir merkez icin gayet iyi bir rakam. Mac basi Souza ve Topal´dan toplam daha fazla basarili calim atiyor.

Player | Team | Football | Stats Comparison Tool | Squawka.com

Gladbach alır mi maçı :d
Vallah hiç bir fikrim yok hiç izlemedim takımı hazırlık döneminde. Cumartesi günü bizim burada Telekom Cup vardı sonuncu olmuşlar galiba takip edemedim işim vardı.

Nice'in alma ihtimali daha yüksek bence.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt