Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Gladbach-Nice hazırlık maçı varmış bizim maçtan önce. Favre hocam ile tekrar buluşmak güzel olacak.

sent via GSC

forumda çok güzel bir sinerji var şuan.
Yarın bu saatlerde de böyle olur umarim :D

Gomis'i ayrı bir kenara koyarsak diğerlerinin alayı çöp tabi buna Tolga'da dahil. Çalım yok,şut yok,asist yok,skor yok. Sadece koşuyor. Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsun eğer saydığımın hepsini az buçuk yapacaksın.

Hocam Tolga'nın pozisyon ve yetenek itibariyle defans yönünü yapması gerekiyor. Ama Selçuk o kadar saklanıyor ki Tolga sanki işleyen sistemi bozup birşeyler deniyormuş gibi görünüyor.

Atiba veya Topal niye hücumsal olarak eleştirilmiyor mesela , yanındaki isimler iyi çünkü görevlerini yapıyorlar bir katkı sağlarlarsa extra oluyor.

Teşekkürler kiraya verdim üstü bu aksam. Aylık kredim 524€ kiracı ödeyecek hatta 26€ kar bile kalıyor. Ben ise alt katta oturacagim ev bu
f50bddb7d1cfc30d2d11d29607f06fe1.jpg

gule gule otur leo
neresi burası zekeriyakoy mu

97bin mi? Sudan ucuz resmen. Güle güle oturun.

Evet fatih yatırım yapacaksan gel yanıma şuan elime bir ev geçti 189 bin Euro 5 kiracısı var ogrenci aylık 2500€ kira bırakıyor 5 kiracıdan. Kredi ler şuan cok düşük 1.35% den veriyorlar 15 seneye yayarsan 1400 Euro verirsin aylık sana 1100 Euro kar kalıyor.

Yarın Tudor tekrar 3-5-2 denemeli. Garry ve Sinan'dan daha iyi faydalanır. Ortasahada ise Donk ve Tolga başlamalı.

Beyler güzel muhabbetinizi bölmek istemem ama transfer nöbetinde konu dışına tamamen çıkmasak;

"konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir."

Konuşmak istediğiniz günlük şeyler için Cafe bölümünde devam edebilirsiniz.

Saygılar.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Beyler güzel muhabbetinizi bölmek istemem ama transfer nöbetinde konu dışına tamamen çıkmasak;

"konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir."

Konuşmak istediğiniz günlük şeyler için Cafe bölümünde devam edebilirsiniz.

Saygılar.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Gladbach macı konusanlara mudahale edınız lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt