- 16 Haziran 2010
- 203.552
- 155.533
- 6.838
Bence maçtan önce transfer açıklamayacaklar.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha onu mu kast ediyordun. Evet 29 yaşında, bayağı genç duruyor yüzüne tavırlarına falan bakınca.Traore'ymiş.Yuh adam 29 yaşındaymış. Ben 21-22 yaşında sanıyordum.
Emlak yatırımlardan anlamam hele ki Fransa'da olacaksa hiç bulaşmayalım Leo.Evet fatih yatırım yapacaksan gel yanıma şuan elime bir ev geçti 189 bin Euro 5 kiracısı var ogrenci aylık 2500€ kira bırakıyor 5 kiracıdan. Kredi ler şuan cok düşük 1.35% den veriyorlar 15 seneye yayarsan 1400 Euro verirsin aylık sana 1100 Euro kar kalıyor.
Ben O'nu kupa maçlarında izlemiştim baya gözüme çarpmıştı. Büyük bir takım alır diye düşünmüştüm ama yaşı baya varmış.Naby Keita'yı biliyorum. Lpool 75 milyon euro vermiş ama Leipzig kabul etmemiş.Ha onu mu kast ediyordun. Evet 29 yaşında, bayağı genç duruyor yüzüne tavırlarına falan bakınca.
O da çok sakatlanıyor ya yoksa çok iyi kanat oyuncusu.
sent via GSC
Gladbacha gelmeden önce bayağı gözden düşmüştü Stuttgart da. Bedava geldi Gladbacha ve piyasa yaptı tekrardan.Ben O'nu kupa maçlarında izlemiştim baya gözüme çarpmıştı. Büyük bir takım alır diye düşünmüştüm ama yaşı baya varmış.Naby Keita'yı biliyorum. Lpool 75 milyon euro vermiş ama Leipzig kabul etmemiş.
beyler uzun zamandır bu transfer muhabbetlerinden uzak kaldım
bana takip etmeye deger birkac isim önerebilir misiniz
mumkunse ciddi, guvenilir ve takma isim kullanmayan birileri olsun
Aşkın Ateşbeyler uzun zamandır bu transfer muhabbetlerinden uzak kaldım
bana takip etmeye deger birkac isim önerebilir misiniz
mumkunse ciddi, guvenilir ve takma isim kullanmayan birileri olsun
Kondogbia zu Barça diyorlar
Bu barça dan adam olmaz. Bu kafayla real 10 sene daha götürürKondogbia zu Barça diyorlar
Veratti tam barca oyuncusu aslinda bu piyasada psg en az 80 ister herhalde