- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.561
- 5.648
2 transfer görmeye geliyoruz federaller ile karşılaşıyoruz :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ulan ne güzel hayatlar. 3 ay kaldım tadı tamağımda kaldı, tıkıldık kaldık şimdi Türkiye ye bırakıp gidemiyoruz. Resmen şansa yaşıyoruz burada
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onunda çakal menajeri sürekli İngiltere haberi çıkarıp piyasasını yükseltiyor. Osmanlı 10dan açar kapıyıfernando-badou ikilisini transfer hedefi olarak güncelleyelim.
Onunda çakal menajeri sürekli İngiltere haberi çıkarıp piyasasını yükseltiyor. Osmanlı 10dan açar kapıyı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapabilse keşke bari bi işe yarasın. Uzakta aramaya gerek yok burada N'diaye dururken alamayacağımız adamlarla boşuna uğraşıyoruz zaten. Fernando N'diaye 10 numara olurdursun siyasi olarak iktidara yakın, osmanlıspor melih gökçek'in takım. dolaylı yoldan halledilir diye düşünüyorum bilmem katılır mısın?
Palo Alto. San Francisco'nun 40 dk guneyindeyim.
Yakin zamanda New York'a gecmeyi dusunuyorum is durumunu halledebilirsem
Dün Senfo10 yazmıştı nevzata, milleti kandırma kolarov yalan diyeRoma, Kolarov'un transferinde önemli mesafe kaydetti. Ancak M. City Kolarov'un yerine bir isim almadan transfere onay vermiyor [Di Marzio]
Nevzaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Roma, Kolarov'un transferinde önemli mesafe kaydetti. Ancak M. City Kolarov'un yerine bir isim almadan transfere onay vermiyor [Di Marzio]
Nevzaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Sende bir büyük şehir aşkı görüyorumD