Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carsidan aldim feghouli, eve geldim tosic.
carsidan aldim imbula, eve geldim denayer.
carsidan aldim fernando, eve geldim tolga.
mactan once: Parcalayacagiz seni OFK,aslaniz biz mactan sonra:Tudor istifa.

her zaman gercekleri erken ilettigim icin tepki gordum, halbuki ben herkesin iyiligini dusunuyorum, hayalkirikligina ugramasin kimse istiyorum.
neyse bi denize girip serinleyim sert erkekler saldirmadan

tosic haberinin kaynğı fanatik.İşinize gelince inanıp işnize gelmeyince inanmama salaklığını bırakın artık.Feghouli gelir gelmez onu bilemem

fanatik kaynaklı haberlerin foruma konu olarak açılmaması lazım

o feghouli gelecek arkdaş başka yolu yok tosici falan ancak diğer kanat için alırlar..dursun kendi ipini çekmez..

Tosic haber yalan fazla takılmayın,
Bu arada mod arkadaşlar şu Nejat mıdır nedir şu arkadaşı takip etsinler,bu şerefli arkadaş burada provakasyon amaçlı takılıyor...hakaret edeceğim bir seviyede bile değil fakat ilgilenilsin

carsidan aldim feghouli, eve geldim tosic.
carsidan aldim imbula, eve geldim denayer.
carsidan aldim fernando, eve geldim tolga.
mactan once: Parcalayacagiz seni OFK,aslaniz biz mactan sonra:Tudor istifa.

her zaman gercekleri erken ilettigim icin tepki gordum, halbuki ben herkesin iyiligini dusunuyorum, hayalkirikligina ugramasin kimse istiyorum.
neyse bi denize girip serinleyim sert erkekler saldirmadan

Hadi lan karga

Git coplugunde ot

Feghoulide ipler bizim elimizde imiş
Biz istediğimiz sürece olacakmış
Sadece disiplin maddesi koymak istiyormuşuz
2 yıllık kalan imza parasını maaşına yansitmisiz
Galiba kaos oluşturmak için yapılmış bir haber mac günü

Tosic haber yalan fazla takılmayın,
Bu arada mod arkadaşlar şu Nejat mıdır nedir şu arkadaşı takip etsinler,bu şerefli arkadaş burada provakasyon amaçlı takılıyor...hakaret edeceğim bir seviyede bile değil fakat ilgilenilsin
Neyin provakasyonu ? sacma sapan konusmayin, senin 100 katin harcama yapmisimdir bu kulup icin, adam sizi kandiriyor her boka inaniyorsunuz. yok o gelecek yok bu gelecek, nah gelecek. tepki gostereceksen git florya'ya 2 senedir kulubun anasini belleyen baskanina goster.
Yazmiyorum bir daha da, tatilde de olsam 3 gram beyinleri daha fazla kaldiramayacagim.
Aksam mactan sonra kimse ne baskana ne tudor'a tepki gostermesin hakedildigi gibi yonetiliyor bu taraftar. Tepkisiz koyun surusu insanlarla ayni takimi tutmaktan da utaniyorum, ne haliniz varsa gorun.

ed Report
@RedReport_
28 sn.28 saniye önceDaha fazla

Galatasaray, Sağ Bek Mariano'da olduğu gibi Sol bek Costa'ya da 4 Milyon € bonservis ödeyecek. (beIN Sports)

bu bu ne rahat paralar ödeniyo verilioyr falan oha. orta sahaa alsınlar sonra yapsınlar şunları sonra laga luga yapcaklar be YETER BE YETER ARTIK. zamanında forvet transferi yapmamak için direniolardı şimdi orta saha. göte batan şeyleri yapmamakta ne kadar ısrarcılar be yeter

Şu Nejat'ı gönderin forumdan modlar ya kuş olduğunu saklamak için saçma şeyler yapıyor

ed Report
@RedReport_

Galatasaray, Sağ Bek Mariano'da olduğu gibi Sol bek Costa'ya da 4 Milyon € bonservis ödeyecek. (beIN Sports)

bu bu ne rahat paralar ödeniyo verilioyr falan oha. orta sahaa alsınlar sonra yapsınlar şunları sonra laga luga yapcaklar be YETER BE YETER ARTIK. zamanında forvet transferi yapmamak için direniolardı şimdi orta saha. göte batan şeyleri yapmamakta ne kadar ısrarcılar be yeter

Renkdaş Kim bu Costa?

ed Report
@RedReport_

değer mi o paraya acaba, bilmiyorum hiç futbolcuyu...orta saha içinde imbula ve fernandoda ısrar edildiği için uzadığını düşünüyorum zor transferler Allah var,ama inşallah b planları vardırda hiç sanmıyorum inşallah ikisinide alabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt