Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.729
- 29.160
- 2.993
Galatasaray, Villarreal’in tecrübeli sol beki Jaume Costa için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. (Fanatik)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray a çakacaklar hangi mantik!yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.
yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.
A.SSA arma sevdalıları
Mert Günok
Jason Denayer
Jaume Costa
Fernando Reges
Sofian Feghouli
İsterük
yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.
yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.
jaume costayı alamayız. fernando tek olmaz yanına imbula gibi biri şart.
----------------------Gomis------------------------
Rodri---------------Belhanda---------------Fegu
-------------İmbula-------------Fernando--------
Costa--------Maicon-----Denayer-------Mariano
---------------------Muslera------------------------
Yapabilecekleri max bu olur bunu bari yapsalar
imbula hariç evet...----------------------Gomis------------------------
Niye yaw Costa o kadar zor bir transfer değil,Fernando tamamda İmbula işi zor gibime geliyor.İkisi alınmazsa birinede okeyim ben.
----------------------Gomis------------------------
fernando en kolayı zaten gözden çıkartılmış bir oyuncu City tarafından.ben fernando'nun da imbula'nın da çok zor olduğunu düşünüyorum. Costa konusunda 7-8 milyon vermeyeceğimiz için adamı bırakmazlar bu nedenle söyledim.