Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Villarreal’in tecrübeli sol beki Jaume Costa için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. (Fanatik)

DFKSq9EWAAAFWc2.jpg

Sol beke riera yı getirelim çok klas adamdı şuan gelse carole amelesinden 10 kat iyi oynar hemde abilik yapar.

yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.

yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.
Galatasaray a çakacaklar hangi mantik!

Son düzenleme:
Mert Günok
Jason Denayer
Jaume Costa
Fernando Reges
Sofian Feghouli
İsterük

yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.

yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.

Bu yazdıklarının hepsi var üstüne provokatörlüğün kralını yapıyor. Şurada yazdığı her mesaj birilerini galeyana getirmek için ve hala buralarda takılmasını izin veriliyor. Böyle bir kafanın şu foruma bir gram faydası olabilir mi?

htcx6p.jpg

----------------------Gomis------------------------
Rodri---------------Belhanda---------------Fegu
-------------İmbula-------------Fernando--------
Costa--------Maicon-----Denayer-------Mariano
---------------------Muslera------------------------

Yapabilecekleri max bu olur bunu bari yapsalar

Şamp oluruz yaw ne barisi,Denayer-İmbula satın alma opsiyonlu kira öbürleri bonservisle,yedek kalecide Mert benimde kafamda bu kadro var.Ama orta sahaya o ikili gelirmi emin olamıyorum

imbula hariç evet...
en başından beri imkansız bir transfer imbula...

Niye yaw Costa o kadar zor bir transfer değil,Fernando tamamda İmbula işi zor gibime geliyor.İkisi alınmazsa birinede okeyim ben.

ben fernando'nun da imbula'nın da çok zor olduğunu düşünüyorum. Costa konusunda 7-8 milyon vermeyeceğimiz için adamı bırakmazlar bu nedenle söyledim.

benim için bu kadro garry dışında hayal gibiydi yaparlarsa yalancı başkanımız şaşırtacak bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt