Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimileri icin futbol turkiye liginden ibaret herkesi kendileri gibi saniyolar. Tv diye bise var hemen hemen herkesin elinin altinda internet diye bise var yeri gelir bende polonya ligini bile izlerim. 9-10 yasindan beri futbolu yakindan takip ederim . futbol benim icin hastalik gibi bise peder bile bunaliyodu bazen yeter diyodu alt kata amcamlara inerdim mac izlemeye

Son düzenleme:
Galatasaray, Denayer'i kiralamak için Manchester City'e teklifini iletti. (NTV Spor)

ya ba kardeşim sen almıyor olabilirsin ama çoğu kişi de spor ekstra paketi var.. ben 4 yıldır alıyorum la liga-serie A-epl-ligue1 denk geldikçe izlerim maçları zaten hafta sonu oluyor öyle iş saati olsa yine hak vereceğim ..Neden sana ütopik geliyor bu adamlaın izlenmiş olması..Ben costaya hiç dikkat etmedim mesela tanımıyorum ama mariano bildiğim bir bekti..Bir ara juanfran adı geçiyordu o da çok beğendiğim bir isimdi.. Rusya-ukrayna-portekiz ligi olsa yine anlarım da la ligadaki adamı izleyenler muhakkak vardır

Ya senden daha çok maç izlerim sen rahat ol o konuda ama Costa analizi yapan çakma proflardan değilim hiçbiriniz değilsiniz boşuna trip yapmayın.

danayer gelir orta saha transferi kapanir

Uruguay U-20 takımı hocası Fabian Coito: "Olivera, potansiyelli bir oyuncu. Türklerin içi rahat olsun, müthiş transfer yaptılar." (Milliyet)

ben son 4-5 haftadir sadece laliga izlerim

SON DAKİKA -

Ali Naci Küçük: Yasin Öztekin %30 - %40 zam istedi. Yönetim şuan cevap vermedi ama düşünüyor.

Alberto Morenonun defansta iyisi hücumda kötüsü :asd22: Yorum olsun çamurdan olsun

Ali ECE : "Mariano’dan sonra bir de önüne Feghouli alınırsa, işte o başlı başına bir yazı konusu."

NOKTA....

Ali Naci Küçük: Jason Denayer'in menajeri geçen hafta Cenk Ergün'ü aradı. Denayer gelmek istiyor dedi. Tudor'a bildirildi. Tudor onayladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt