- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
SON DAKİKA -
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek diyor ki; Sinan Gümüş, Benfica'ya giderse onun yerine yerli olarak Volkan Şen'i transfer ederiz.
Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın gündeminde Volkan Şen yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA -
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek diyor ki; Sinan Gümüş, Benfica'ya giderse onun yerine yerli olarak Volkan Şen'i transfer ederiz.
Ali Naci nin yayını açtım 30 saniye dayanamadım. O nasıl konuşma şekli sürekli "aaaa aaa, ııııııııı" adam acaba ne uydursam diye düşünüyor, yavaş yavaş konuşuyorfeghouli mevzusu hep aynı ya.aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koymasınlar önümüze.yok imza parası yok ne.alinaci daha dün feghouli-fernando ve imbulaya gelecekmiş gibi yorum yaptı.detyalar konusulyo işte.
Ali Naci Küçük: Volkan Şen gündemde yok bunu net olarak söylüyorum ama Sinan Gümüş giderse transfer edilecek. Yerli sayısı sorunu var.Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın gündeminde Volkan Şen yok.
GüzelFLAŞ -
Ali Naci Küçük: Man City, Denayer için Galatasaray'ın teklifini reddetti. Gelişim olarak Türkiye'yi doğru bulmuyoruz dediler.
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek özel sohbetlerinde Volkan Şen'i konuşuyor.
Eyvah eyvahSON DAKİKA -