Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
iyi de adamların ihtiyacı yokkitaraftarları da salakmış 75 milyon verseler isim faketmez her futbolcuyu sırtımda taşırım liverpoola kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi de adamların ihtiyacı yokkitaraftarları da salakmış 75 milyon verseler isim faketmez her futbolcuyu sırtımda taşırım liverpoola kadar
Benim de aklıma hemen bu geldi. Gary den memnun değil ki kim memnun kiRodrigues ilk 11 yok. Hoca kanat aldiracak belli oldu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi de kaynağının ispatı var mı?Kendisi kaynağını söyledi. Haberler doğru çıkarsa nur topu gibi bir duyumcumuz olur yok uydurma ise katli vaciptir ey gsc halkı
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle deme dünya hali bugün olmaz yarın ihtiyacın olur atarsın o parayı bi köşeye olmadı taksi plakası,daire falan alırsıniyi de adamların ihtiyacı yokki![]()
ne batacak onlar. almanya batar onlar batmazöyle deme dünya hali bugün olmaz yarın ihtiyacın olur atarsın o parayı bi köşeye olmadı taksi plakası,daire falan alırsın![]()
Tudor: Galatasaray ile ilgili geniş resmi göremedikleri için taraftarı anlıyorum. Büyük resmi görmek gerek.
Ali Ece: "Belhanda ile Gomis, 'Biz aramızda paslaşalım, takımın geri kalanını biliyorsun zaten.' diyebilirler kendi aralarında."
kadronun geneline bakarsak aşırı üst duzey kaliyorlar ondan bahsediyor sanırımAli Ece de oyle bir konusuyorki sanirsin Belhanda ile Gomis degilde Rivaldo ile Ronaldo. Gomis ceza sahasi golcusu topu ver yari sahadan diger yari sahaya duz bir cizgide suremez.
kesin içlerinden hastır lan diyor hepsiSelcuk takimi toplamis abilik yapiyor liderlik ediyor kaptan
kadronun geneline bakarsak aşırı üst duzey kaliyorlar ondan bahsediyor sanırım
Yani suanki kadroda mustafa sarp bile ust duzey kalir bana gore