Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir çöpleri 2 sene sonra 2.ligde sürünürken Galatasaray 1905'ten gelen tarihi ve büyüklüğüyle varolacak siz hükümetle geldiğiniz yerde yok olacaksınız böyle ergen tweetleriylede bişey değişmez gerçekler ortada siz boktan bir takımsınız bizse efsane Sizi Şamp Liginde tokatlarlarken 3 kişi üzülür biz elenince 25 Milyon fark burda.

Son düzenleme:
İnanın artık bir sey yazamıyorum. Elim ayağım titriyor. Floryaya gidiyorum, sanırım bütün sinir patlamamı orada yapacagim. Şu anda sadece aptal gibiyim.

Ayrica hoca isini gecelim arkadaslar, evet Tudor'dan birsey olmaz bunu zaten 6 yasindaki cocuk bile biliyor. Ama bu yonetim isin sonuna geldi, tekrar hoca degisikligi yapacak haklari da kalmadi. Direk istifa etsinler.

DFM-jkXUMAI6F8S.jpg

Vay be...sidikli başakşehir adam olmuşta üzerimizden espri yapıyor...İşte ben bu yüzden avrupa da bizden hariç diğerlerinin başarılı olmasını istemiyorum....
çoğu kez bu fikrimden dolayı tepki alsamda...

GALATASARAYimizin en buyuk dusmanlari Ultraaslan, Dursun, Tudor, Selcuk Allah rizasi icin defolun gidin ya...

Hayri ile Arda sadi sahip cikti Tudor'a

Gorduk tudorunuzu, sicti batirdi

Kanatlarımız çok kötü çok

2 bek ve 2 alamancı kanat oyuncularımızın iqsü 50yi geçmiyordur

Brumanın iyun zekası da yüksek değildi ama adamın diğer hücum özellikleri inanılmaz derecede iyiydi.

Üff

Ayrica hoca isini gecelim arkadaslar, evet Tudor'dan birsey olmaz bunu zaten 6 yasindaki cocuk bile biliyor. Ama bu yonetim isin sonuna geldi, tekrar hoca degisikligi yapacak haklari da kalmadi. Direk istifa etsinler.

yapılmalı acil.tudor futbolcu ilişkileri kötü biri.teknik,taktik zaten 0.ahmet çalık gibi bi kazmayı oynattı durdu.

baskan
teknik direktör

muslera
mariano maicon transfer transfer
transfer transfer
transfer belhanda transfer
gomis

+ yedek kaleci

Dursun o istifa kağıdını imzalamadan o staddan çıkmamalı, Ultrasatılmışlar'da engel olmamalı buna.

Belediye takımının bile dalga konusu olduk bundan daha kötüsü küme düşme bi o kaldı dursunun başaramadığı

Kerem İnan ne salakça yorumladı "futbolcuya dayalı sistem"i yaw :asd2: ZUAHAHAH :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt