Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes
Carole
Ahmet
Tolga
Selcuk

Bu oyuncular birdaha ilk 11 oynarsa diyecek birseyim yok

Igor Tudor: `` Bizim icin muhim olan tekrar avrupa arenasina donmekti. Oynadigimiz kompakt oyundan memnunum``

Bir Bruma ve Sneijder olsaydi, kesin elerdik bu takimi ayrica. Kimse bana aksini iddia edemez. Malesef hep boyle aah vaah cekip dururuz. Neyse bugunluk yeter basim patladi zaten.

sneijder tatilinden dolayi oynayamazdi bruma gitmek istiyordu.
sonucta o iki oyuncu öyle veya böyle olmayacakti, o 2 oyuncu olmadanda gecmen lazim.
ama biz kendi kalemize gol atmadan duramiyoruz bukdar kalite eksikligi var bazi pozisyonlarda.
en önemliside stoperde ahmet herif yaptigi hatarlardan dolayi götürdü takimi.
ilk macta 2 golde cok büyük hatasi var.
tamam digerleride rezil ama o ve carole tam bi rezalet.

Victor Fernandez ismini önerenler var yönetimde şu anda teknik direktörlük için. Sizin özellikle istediğiniz isimler var mı iletmemi istediğiniz?

Vay be...sidikli başakşehir adam olmuşta üzerimizden espri yapıyor...İşte ben bu yüzden avrupa da bizden hariç diğerlerinin başarılı olmasını istemiyorum....
çoğu kez bu fikrimden dolayı tepki alsamda...

Başakşehirle ultraslanı ikiz kardeş kadar benzetiyorum ikiside yalama oğlu yalama

Mac icinde cok defa dikkat ettim. Alpaslan dikmenin kemikleri sızlıyordur. ultraslan hain,yalaka,ikiyüzlü,kab emici,arma aski olmayan insanlarla dolu hale gelmis. Dursun cok iyi beslemis bunlari. Ya su anda butun dünyam yikildi. Allah insallah siz8nde yuzunuzu guldurmez ozbek tudor selcuk tayfasi

Juande Ramos için ciddi girişimler olacaktı ama burada bile geç kalan yönetim yüzünden Tianjin Teda'yla anlaştı. Kulübü ligi bilen isimler öncelikli. Eric Gerets adaylardan biri. Yönetim içinde inatla Türk hoca isteyen ekip var. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Ama ciddi anlamda bir telefon trafiği olur aldığım bilgileri paylaşacağım. Yönetim çok büyük sıkıntıda Florya'ya akın etmek gerekiyor.
Yav ne Geretsi.Adam hasta.Hayatını tek başına sürdürmek için uğraşan bir adam kalkıp teknik direktörlük yapacak öyle mi.Sallarken bari destekli sallayın.Azcık mantığı olsun

ne sneijder'i bruma'si ya, gerizekalı yönetim mariano'yu 3-5 gun önce transfer etseydi bile elemistik su leş takımı.

3 hafta sonra lig başlayacak.yeni hoca getirin de takımı hazırlasın yeni transferlerle Allahın idiotları.

Ultraslan denilen pislik oluşumu barındırmayacak bir yönetim ve taraftar birliği olmalı ne zaman birilerinin kopekligini bırakıp tövbe ederler o zaman azınlık olarak içeride bulunurlar

sneijder tatilinden dolayi oynayamazdi bruma gitmek istiyordu.
sonucta o iki oyuncu öyle veya böyle olmayacakti, o 2 oyuncu olmadanda gecmen lazim.
ama biz kendi kalemize gol atmadan duramiyoruz bukdar kalite eksikligi var bazi pozisyonlarda.
en önemliside stoperde ahmet herif yaptigi hatarlardan dolayi götürdü takimi.
ilk macta 2 golde cok büyük hatasi var.
tamam digerleride rezil ama o ve carole tam bi rezalet.

Sneijder denizde 250 metre kulac attıktan sonra maca cıksa şu takıma gok atar yada attırırdı renktaş

Ulan tudor serdar varken sen nasil ahmet'i oynatirsin yaw inanilir gibi degil

Yönetim bugün devrilmezse 2-3 gün içerisinde feghouli ve 2 orta saha transferleri açıklanır. fernando banko , vainqueur anlaşıldı imbula olmazsa o gelecek.

Bu arada ben Karabük'te ikamet ediyorum...burada futbola düşkünlük çok yüksek düzeydedir...hala daha Tudor'un bize geliş şeklini sindiremedi buranın halkı ve her bizim armayı TV de görünce,orda burda futbol sohbeti açılınca Tudor beter olsun diyorlar...bazen düşünüyorum çok yürektenmi ah ediyor bizim buralı halk acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt