Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igor Tudor: Yeni bir takım kuruyoruz. Kesinlikle toparlanacağız ve bu sezon bizim için mükemmel geçecek.

O kel kafana sictirtma adami hasta etme koy takimina elendik ulan kurdugun kadronun neyse

Igor Tudor, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda veda ettikten sonra: "Bu sene bence bizim için mükemmel geçecek" dedi.

hoca tercihlerimiz rezalet, FT ile alakali birsey de degil

Tudor: Hicbir basarasi yok. PAOK taraftari nefret ediyor; Karabük'te takim biraz kosuyor diye abartildi.
Riekerink: A takim tecrübesi yok, fazla maas istemiyor diye takimin hocasi oldu. Gitmesi buna ragmen yanlis di (ya devre arasi yada sezon sonu gitmeliydi).
Denizli: Lig TVde yorumculuk yapiyordu iki senedir ve bizimkiler buna 3+ milyon maas verdiler.

düzgün, iyi hoca alacagimiza böyle gereksiz hocalar ile ugrasiyoruz iki sezondur

Riekerink, Hamza ve Mancini bunlar kötünün iyisiydiler. Hatta içlerinde en çok alkışı hakeden Riekerink idi. Adam pas yaptırıyor, topu çok gezdiriyor diye sevilmedi. Belhanda, Gomis gibi adamları almadılar mesela.

Yalnız herşeyi vermiş topitopçular ama olmamış neyse kısmet, ulan it sen daha hangi takımın hocası olduğunun farkında değisin

Yeni gelecek hocaya müthiş fırsat doğdu
Bu takımın bu yıl şampiyon olmaktan başka mazareti yok
Sezonu erken açtık bahaneside kalmadı

Igor Tudor: Galatasaray taraftarından çok özür diliyorum. Çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Igor Tudor: (Muhabire) İstifa etsem hoşunuza gider herhalde? Ben de taraftarın yerinde olsam aynı tepkiyi gösterirdim

Istifa et diyecegim de o basimizdaki beceriksiz gitmedigi surece mourinho gelse bile bizden cacik olmaz

açıkçası bende lucescu diyorum ama bizi bu bok cukurundan terim gibi bir kaos adamı harici baskası kolay kolay cıkaramaz

Garry/Yasin idare eder ya,Olivera Linnes solda dönüşümlü oynar ya,E Ahmet Çalık iyi abi hazırlık maçında Serdarla dönüşümlü oynar ya.Sinan var ya satılmamalı hem 3.forvet ya daha patlayacak ya.Yasin ya skor yapıyor ya,böyle oyunculara da ihtiyaç var.Tolga ya 6 numara oynasa Atiba'dan falan da iyi topçu.Linnes ya solda iyi ya.Geçmişizdir artık bunları inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt